Navn Tittel Telefon
Alm, Kristian Førsteamanuensis +4746410481
Arnesen, Rita Hanne Liss Konsulent +4746410663
Bang, Tor Førsteamanuensis +4746410665
Bech-Karlsen, Jo Førsteamanuensis +4746410667
Bjartveit, Steinar Høyskolelektor II +4797093816
Bonesrønning, Hans Professor II
Brown, Mark Førsteamanuensis +4746410698
Brønn, Peggy Simcic Professor +4746410670
Cooper, Charles J Førstelektor +4746410673
Eikeset, Kjetil Høyskolelektor II +4790215600
Farstad, Christian Winther Stipendiat +4795222640
Fieseler, Christian Førsteamanuensis +4746410088
Figenschou, Anitra Guddal Høyskolelektor II +4792606318
Fletcher, Yanique Høyskolelektor
From, Johan Professor +4746410576
Gaustad, Terje Førsteamanuensis II +4746410454
Gran, Anne-Britt Professor +4746410678
Grenness, Tor Professor Emeritus
Haran, Francis Arthur Førstelektor +4746410681
Haug, Magne Martin Førsteamanuensis +4746410682
Hjeltnes, Guri Professor +4745230353
Humborstad, Sut I Wong Førsteamanuensis +4746410723
Huse, Morten Professor +4746410620
Isaksson, Maria Førsteamanuensis +4746410685
Johannessen, Steffen Høyskolelektor II +4746410600
Kjærstad, Trond Høyskolelektor II +4791736962
Knowles, Vivienne Høyskolelektor
Kolnar, Knut Førsteamanuensis +4798251688
Kraft, Pål Professor II
Kåvin, Ellen M Administrasjonssjef +4746410687
Lie, Sverre Høyskolelektor +4798251759
Lippe, Berit Von Der Professor +4746410688
Matthews, Derek Edward Førstelektor +4746410689
Messel, Bente Merete Høyskolelektor +4746410690
Moen, Eli Professor +4746410588
Molde, Audun Førstelektor II
Nordahl, Thomas Professor II
Røyseng, Sigrid Professor +4740477097
Salte, Hilde Vitenskapelig assistent
Selmer, Terje Førsteamanuensis II +4746410692
Solvoll, Mona Kristin Førsteamanuensis +4746410351
Svennevig, Jan Professor II
Tellefsen, Brynjulf Førsteamanuensis +4746410696
Warner-Søderholm, Gillian Instituttleder, Førsteamanuensis +4746410697
Zerfass, Ansgar Professor II
Zhovtobryukh, Yuriy Forsker 2 +4746410724
 

Del denne siden:

Vår nettside bruker cookies hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette, eller finn ut hvordan du kan håndtere cookies på dine enheter.

Lese mer om vår bruk av cookies