Alumni og partnerskap

BI Alumni

BI Alumni er ditt globale nettverk med over 75 000 medlemmer i over 80 land. Vi gir deg unike muligheter til å holde fagkunnskapen din oppdatert og samtidig bygge videre på ditt profesjonelle nettverk.

Om BI Alumni

BI Alumni er et nettverk for tidligere studenter med en grad fra Handelshøyskolen BI. Tidligere utvekslingsstudenter fra BIs mange internasjonale partnerinstitusjoner er også en del av alumni nettverket.

BI Alumni-portalen

Dykk ned i ditt globale alumni-nettverk

Bli en del av et globalt nettverk

Studenter med en Bachelor, Master, MBA eller PhD grad, og internasjonale utvekslingsstudenter, inviteres inn i nettverket i siste semester. Det er gratis å være medlem.

 • Meld deg på arrangementer, både i Norge og internasjonalt
 • Få alumni-rabatter og tilgang til bibliotekstjenester
 • Søk etter dine gamle studievenner og bygg nettverk med andre alumni på BI Alumni-portalen
 • Les vårt månedlige nyhetsbrev og alumni-magasinet
 • Del av din erfaring og posisjon - med studenter, alumni og BI
 • Følg oss på LinkedIn
Månedens alumni

Vakker virksomhet

Andreas Aaserud er L'Oréal Norges Commercial Director, avdeling for Consumer Products. Han bygger sitt lederskap med energi, lidenskap og tillit.

Nettverksgrupper og arrangementer

Bli med i nettverksgrupper basert på dine faglige intereresser eller hvor du bor. Hold kontakten gjennom en rekke arrangementer for alumni, på campus og i Europa, Asia og New York.

Arrangementene gir deg en fantastisk mulighet til å bygge nettverk, dele kunnskap på tvers av nettverket og holde kontakten med klassekamerater.

 • Faglige nettverksgrupper i Oslo

  Få ny kunnskap og faglige oppdateringer, og bygg nettverk med alumni som deler dine faginteresser. Bli gjerne bli med i flere grupper!


  Les mer...

 • Nettverksgrupper i Bergen, Trondheim og Stavanger

  Meld deg inn i nettverksgruppen for din by og få faglig påfyll og et utvidet nettverk, gjennom akademiske, sosiale og næringslivsrelevante arrangementer.
  Les mer...

 • Internasjonale nettverksgrupper

  Møt oss på alumni arrangement i Europa, Asia og Nord-Amerika. Møteplassene gir deg faglige oppdateringer, og mulighet for å møte norske og internasjonale alumni der du bor.

  Les mer...

 • Nettverksgrupper basert på grad

  Eksklusive grupper for deg med en Executive Master of Management, EMBA eller doktorgrad, med fokus på kompetanseutvikling, nettverk og erfaringsutveksling for alumni med felles bakgrunn fra BI.

  Les mer...

Aktiviteter

Arrangementer for alumni

Med over 100 arrangementer i året, gir vi deg et vell av muligheter for nettverksbygging og faglig påfyll. Møt oss på campus i Norge, og i utvalgte byer i Europa, Nord-Amerika og Asia.

Bli en bedre nettverksbygger

På rett sted til rett tid

I kaffekøen på et nettverkstreff for alumni traff Karen Marie Gunnerud sin nye arbeidsgiver. I dag har hun drømmejobben i KPMG.

UK Community

Foruroligende forhold i markedet

Brexit var et opplagt tema når DNB var vertskap for siste BI Alumni Forum i London. Arrangementet ga alumni og studenter på utveksling i London en inspirerende kveld.

Alumni fordeler

Som medlem av BI Alumni kan du dra nytte av en rekke ressurser, uansett hvor du bor.

Få alumni-rabatt på Executive Short Programmes and tilgang til gratis og rabatterte bibliotekstjenester. Få faglige oppdateringer og få invitasjoner til arrangementer for alumni. Få tilgang til et aktivt nettverk og få hjelp til å planlegge gjenforeninger. Du vil også motta alumni-magasinet i posten.

Bibliotekstjenester for alumni

Medlemskap gir deg tilgang til gratis artikkeldatabase. Alumni er også velkommen til å bruke BIs bibliotek.  Du kan låne bøker til redusert pris, kopiere og bestille artikler.

Har du ikke landet drømmejobben?

Karriereservice tilbyr kompetanse, råd og verktøy for å hjelpe deg med din karriereutvikling. Dra nytte av disse ressursene - innen ett år etter at studiet ditt er avsluttet.

Engasjer deg

Ta en aktiv rolle i vårt globale alumni-nettverk og få fordeler, samtidig som du bidrar til å gjøre studenter, andre alumni og BI enda bedre.

Som alumni kan du blant annet engasjere deg ved å delta på faglig og sosiale nettverksarrangementer, lese våre nyhetsbrev og alumni-magasin, bli frivillig i nettverksgruppene, eller inspirere og ansette dagens studenter.

Engasjer deg

Engasjer deg i alumni-nettverket

Vi ønsker å knytte til oss engasjerte alumni som vil være med å bygge opp nettverksgruppene.

Gjenforeninger

Ønsker klassen din å møtes igjen?

Organiser en gjenforening og gi klassen din mulighet til å opprettholde relasjonene fra studietiden.

Ansett studenter

Rekrutter fra BI

Ansett studenter og tilby internships, og delta på karrieredager og bedriftspresentasjoner.

Alumni profiles

Nina Shovick - L'ORÉAL

Kontakt oss

Har du spørsmål, kommentarer eller tips til oss?

BI Alumni-portalen

Logg inn og finn tilbake til klassekameratene dine

BI Alumni-portalen

Hold din kontaktinformasjon oppdatert