Alumni og partnerskap

Å rekruttere fra BI

Er du på jakt etter nye medarbeidere? BI har et bredt tilbud til deg som arbeidsgiver, enten du ser etter nyutdannede eller ønsker å markedsføre deg overfor BI-studentene.

BI Karriereportal

BI karriereservice er bindeleddet mellom næringslivet og studentene. I BIs karriereportal kan du enkelt gjøre stillinger tilgjengelig. Du kan presentere deg for studenter som er underveis i studiet med tanke på deltidsjobb og internship eller tilby fulltidsstillinger til nyutdannede.

Arbeidsgivere må ha en profil i karriereportalen for å kunne legge ut stillinger, men vi kan også hjelpe deg med dette. Har du spørsmål, ta kontakt med karriereservice på telefon 46 41 00 12 eller e-post karriereservice@bi.no.

Les mer om hvordan du benytter portalen.

Du som arbeidsgiver får kostnadsfritt tilgang til vår karriereportal og kan formidle stillingsannonser, profilere bedriftens karrieremuligheter og booke bedriftspresentasjoner og karrieredager.

Gå til karriereportalen.

Policy

BI Karriereservice kvalitetssikrer alle stillinger før publisering. Vi krever at arbeidsgivers navn fremgår i stillingsannonsen. Ta gjerne kontakt med oss, enten ved hovedkontoret i Oslo eller et av våre campus rundt om i landet.

Er du student?

Gå til karriereportalen

Har du en utfordring du ønsker å belyse?

Vi tilbyr en unik mulighet til å finne talenter fra BI gjennom studieløpet eller etter endt utdannelse.

Mange bedrifter står daglig overfor ulike typer problemstillinger de må ta stilling til. Har du tenkt over at du kan få hjelp til å belyse noen av disse gjennom studentoppgaver?

I vår karriereportal kan du legge ut oppgaver studentene kan basere sine bachelor- eller masteroppgaver på.

Her kan du lese mer om bachelor og master på BI.

Internships

I karriereportalen kan du også lyse ut intenship-stillinger. Ved å tilby internship får du tilgang til kompetente studenter som ønsker å bruke sin teori og lære hvordan den kan anvendes til å løse problemstillinger i hverdagen. Andre fordeler er:

  • Du blir synlig i studentmiljøet – employer branding
  • Dere skaper en gjensidig læringsarena
  • Merverdi for din bedrift ved at du får hjelp til å løse problemstillinger og prosjekter

Les mer om internship og hvordan du registrerer stillinger i karriereportalen.

Hvordan finner min bedrift en BI-student?

Bedrifter som ønsker å bli kontaktet kan utlyse sin internship-stilling via BI Karriereportal.

Studenter må deretter selv ta kontakt med bedriftene. Studenten(e) intervjues av bedrift før en læringskontrakt fylles ut og signeres av student og bedrift. Registrer deg i BI Karriereportal og legg ut stillingen.

Bli sett av studentene

Våre studenter setter pris på fersk kompetanse direkte fra kilden! Vi ønsker derfor bedrifter velkomne til samarbeid enten som bidragsyter på karrierekurs eller på fagdager ved de ulike studieretningene.

Å holde innlegg for, og motta innspill fra, morgendagens medarbeidere er inspirerende. Både for deg og for studentene våre. Du får innblikk i hvordan de ser på og ønsker sin fremtidige arbeidsgiver, og de får innblikk i din bransje og bedrift. Det øker sannsynligheten for at de senere velger å søke en stilling i nettopp din bedrift.

Kontakt BI Karriereservice for deltakelse på våre jobbsøkerkurs og karriereseminarer. Kanskje er du en BI alumni som kan komme med nyttige tips til dagens studenter, eller du kommer fra en bedrift som har lyst å dele tanker og erfaringer i forhold til rekruttering.

Kontakt studentforeningen SBIO for fagrelatert deltakelse på ulike linje- og fagdager.

Karrieredagene

Karrieredagene gir deg mulighet til å knytte verdifulle bånd med studentene.

Presentasjonstips

Det er viktig å være aktiv og utadvent. Over 80 prosent av påmeldingene til presentasjonene skjer via standen.

Bedriftspresentasjoner

Vi inviterer din bedrift til å presentere seg for studentene. Kanskje er en av dem din neste ansatte?

Bedriftsprofilering

Vi gir deg anledning til å profilere deg som arbeidsgiver.