Rekruttere fra BI

BI karriereportal

I BIs karriereportal kan du formidle stillinger, profilere bedriftens karrieremuligheter og booke deg på bedriftspresentasjoner og karrieredager.

Nyttige tips til BI karriereportal

Innlogging
Ditt brukernavn er bedriftens organisasjonsnummer (som angitt i registreringsskjema). Ved innlogging i portalen genererer du passord ved å klikke på "nytt passord?", og får dette tilsendt på mail. 

Gå til karriereportalen.

Når du kommer inn i Karriereportalen
Det første man gjør er å opprette bedriftens informasjonsprofil i portalen gjennom "Min profil".

En informativ og veloppdatert bedriftsprofil er i seg selv et svært godt grunnlag for å nå frem til studentene. Bruk gjerne tags for spisse profileringen ytterligere. Tags er nøkkelord som kan forbindes med dere. Når en student for eksempel søker ”traineeprogram” og en bedrift har ”taget” seg selv med dette, vil studenten finne bedriften under treff på søket.

Brukernavn og passord 
Dette er viktig å tenke på når du skal opprette en bedriftsprofil:

  • Brukernavn er ordinært organisasjonsnummer. Dette kan endres til bedriftsnavn ved å fylle inn "Alias".
  • Det er smart å benytte bedriftens navn som profilnavn, og ikke navnet på en ansatt. Under Bedriftsprofil kan dere legge inn kontaktperson.
  • Det kan være av interesse å skjule noe profilinformasjon for andre brukere av portalen. Du kan beskytte informasjon ved å huke av for dette. Bedriftsnavn kan naturlig nok ikke skjules. 
  • Under fanen «Passord» kan du enkelt endre passord. Glemmer du passordet, kan du enkelt få nytt ved innlogging. NB! Husk å lagre alle endringer!

Registrering av stillingsannonser
Stillingsannonser registreres ved å velge "min konto" og "lag ny annonse". I tillegg har dere mulighet til å laste opp logo eller annet bilde slik at det vil synes i annonsen. Feltene med rød stjerne må fylles ut. Vi anbefaler at man skriver utfyllende slik at studentene får en god forståelse av hva stillingen går ut på.

Når dere lagrer annonsen vil Karriereservice godkjenne og publisere stillingen. Dette skjer vanligvis i løpet av to virkedager.

Markedsføring av bedrift
Under fanen «Bedriftsprofil» kan man laste opp bilde/logo o.l. for å markedsføre bedriften direkte i studentdelen av portalen. Gjennom «Spotlight» kan man i tillegg skrive en kort tekst om bedriften eller eventuelt tilføye andre opplysninger. Studentene har forøvrig lignende mulighet gjennom Studentspot.

Disse treffer du i vår karriereportal

  • Studenter ved BI (studenter som ønsker å jobbe ved siden av studiene - deltid, internship, sommerjobb etc.)
  • Nye avgangsstudenter på bachelor- og masternivå fra BI

Spørsmål?
Spørsmål om Karriereportalen kan rettes til Karriereservice:
Tlf: 46 41 00 12
E-post: karriereservice@bi.no