Åpen dag

Få et innblikk i studietilbudet, miljøet og karrieremuligheter på BI!

Lørdag 8.februar åpner vi dørene på vårt campus i Bergen og ønsker alle som er interessert og nysgjerrig på BI velkommen til Åpen dag!

Her kan du få en smakebit av hvordan det er å være student hos oss, og lære mer om de utallige mulighetene du har underveis og etter endte studier på BI.

Du vil blant annet få vite mer om:

  • Hva kan du studere? Presentasjon av BI sitt studietilbud.
  • Internship – få arbeidserfaring mens du studerer.
  • Utveksling – BI har utvekslingsavtaler med over 200 universitet i over 40 land!
  • Studiemiljøet – vi har en utrolig allsidig og engasjert studentforening, og de vil gi et innblikk i hvordan det er å være student på campus Bergen.
  • Hva kan jeg bli? Vår Karriererådgiver forteller om muligheter du har etter en grad på BI, og viser noen eksempler på relevante jobber du kan få.

Du vil også møte studenter, ansatte og forelesere på stand. Her kan du stille spørsmål om alt du lurer på. Vi serverer også mat, og det vil være mulighet for omvisning på campus.

Programmet på BI gjennomføres to ganger, slik at du også har anledning til å besøke andre utdanningsinstitusjoner denne dagen. På BI vil programmet være likt på begge gjennomføringene.

Reisestipend

Bor du langt fra ett av våre campus, men ønsker å delta på Åpen dag? Da kan du søke om reisestipend. Les mer om kriterier og søknadsprosess her.

Campus Bergen arrangerer Åpen dag sammen med Utdanning i Bergen

Vi arrangerer Åpen dag i samarbeid med Utdanning i Bergen. Du kan derfor velge å besøke andre utdanningsinstitusjoner i Bergen denne dagen. Vi har program mandag 10.februar også, hvor du kan bli bedre kjent med studietilbudet på campus Bergen. Les mer på www.opendag.no.

Vil du delta på Åpen dag på et av våre andre campus så arrangeres dette torsdag 5.mars.

Vi håper du vil besøke oss denne lørdagen, og du kan ta med deg hvem du vil.

Meld deg på! https://www.opendag.no/program/en-smakebit-av-bi/

Velkommen!

 

Praktisk info

  • Tid:lørdag 8. februar 2020 11.30 - 15.30
  • Sted:BI – campus Bergen

Programmet gjennomføres to ganger:

11:30 – 13:00

14:00 – 15:30