Synes du det virker interessant å være eiendomsmegler? Det forstår vi godt, for dette er et område der det skjer mye! Tar du Bachelor i eiendomsmegling på BI, har du tatt første steg mot det som kan bli en karriere i eiendomsmarkedet.

Alle trenger et sted å bo - og lokaler å jobbe i

Mange vil også ha hytte eller annen fritidseiendom. Markedet for ulike typer eiendommer er preget av kjøp og salg, travel aktivitet og stadig skiftende priser. Midt i prosessen står eiendomsmeglerne, og de spiller en viktig rolle i alt som foregår. 

NYTTIG FAGKOMBINASJON 

Studiet gir deg et kunnskapsgrunnlag i form av økonomiske basisfag i tillegg kommer spesialiserte, eiendomsrelaterte fag. Dermed får du både en generell økonomisk/administrativ utdanning og en spesifikk eiendomsmeglerutdanning. 

STORT ANSVAR

Eiendom handler ofte om store penger, og eiendomsmeglere har et stort ansvar. Da sier det seg selv at det er viktig å ha solid fagkunnskap om det du driver med. I dag krever loven at du må ha høyere utdanning i faget for å kunne kalle deg eiendomsmegler. Med en Bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI oppfyller du de formelle utdanningskravene, og du får et anerkjent grunnlag for å jobbe med eiendom på en seriøs måte. 

 
Til toppen