Har du lyst på et studieår i Barcelona, New York, Singapore eller Shanghai? Eller hva med England, Frankrike eller Tyskland? Med Bachelor i internasjonal markedsføring fra BI får du unike erfaringer.

Hvis du er interessert i andre land, folk og kulturer, vil du nok også like å jobbe med markedsføring i et internasjonalt miljø. I dag blir det stadig tettere bånd mellom forskjellige land. Bedrifter og organisasjoner opererer mer og mer på tvers av grenser og kulturer. Da er det viktig å kunne forstå hva som kreves for å lykkes i andre lands markeder. Det er noe av det du lærer om på Bachelor i internasjonal markedsføring ved Handelshøyskolen BI. 

Et år i utlandet - velg blant åtte destinasjoner

Du blir kjent med andre språk, skikker, stemninger, tradisjoner – og får massevis av opplevelser for livet. En viktig del av dette studiet er at du bor og jobber i andre kulturer, ved at du tilbringer hele det 3. året som student ved et anerkjent universitet i utlandet. Det gir deg kunnskaper, erfaringer og kulturforståelse som er gull verdt om du senere skal jobbe i et internasjonalt markedsføringsmiljø. Dette er en mulighet for deg som virkelig vil gjøre noe spesielt ut av studietiden! 

Nye destinasjoner: Sydney i Australia og London i Storbritannia!

Utenlandsopphold med BI, bilde

DU LÆRER Å TENKE UTOVER NORGES GRENSER  

Dette er et studium der det legges vekt på både markedsføring, språk, kultur og ledelse. Som student ved Handelshøyskolen BI har du forelesere som er blant Norges aller fremste eksperter på sine fagområder, og studiet i internasjonal markedsføring er godt ansett i arbeidslivet. Ikke minst legger mange arbeidsgivere stor vekt på den internasjonale erfaringen du får ved dette studiet!      

 
Til toppen