Executive - videreutdanning

Finans og økonomi

Få en økonomisk forståelse på mange plan og bli rustet til å foreta solide finansielle beslutninger. Kurs fra BI gir deg en faglig tyngde, samt kunnskap du umiddelbart kan bruke i jobben din.

Økonomi påvirker alt rundt oss. Det gjør ansatte med denne ekspertisen verdifull for enhver arbeidsgiver, uavhengig av hvilken sektor du ønsker å jobbe i. BI tilbyr en rekke kurs innenfor økonomi og finans - fra intensive kurs på få dager til kurs som kan inngå i en grad. 

Kursoversikt

Kursene har ulik varighet, nivå og undervisningsform. Les mer på de ulike kurssidene for å finne det som passer best for deg.

 

 

Se alle kurs innen økonomi

"Arbeidslivet endrer seg raskt og nye digitale løsninger erstatter tradisjonelle tjenester. Finansnæringen er en innovativ næring og vi ønsker å tilby kundene nye teknologiske løsninger."

Idar Kreutzer

Administrerende direktør, Finans Norge

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

BI Business Review

Bitcoin-mani: Når sprekker boblen?

Den elleville kursoppgangen på Bitcoin har alle elementer av en klassisk finansboble.

BI Business Review

Valutalærepenge fra VM i sykkel

Valutatabben fra sykkel-VM var ikke at arrangørene satset på at kronen skulle bli sterkere. Tabben ligger i at de ikke visste hvor store tap de kunne bære.

BI Business Review

Nye utfordringer krever bedre handlingsregel

Størrelsen på oljefondet og avtakende inntekter fra Nordsjøen har gjort handlingsregelen som en fast...