Videreutdanning

Kurs i ledelse

Bli en bedre leder med kurs på BI. Du får faglig tyngde, og samtidig kunnskap du kan ta i bruk umiddelbart i jobben.

Dyktige ledere er viktig i alle typer bedrifter og organisasjoner, noe som gjør ledelse til en ettertraktet ekspertise. BI tilbyr en rekke kurs til alle som vil lære god ledelse, enten du har lederambisjoner eller allerede har lederansvar. Kursene kan tas frittstående eller som en del av en grad. 

Kursoversikt

Kursene har ulik varighet, nivå og undervisningsform. Les mer på de ulike kurssidene for å finne det som passer best for deg.

 

Se alle kurs innen ledelse

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

BI Business Review

Er ledelse bare et moteord?

Hva skjer når ledelse digitaliseres? Er ledelse en truet kultur? Professor Jan Ketil Arnulf utfordrer våre oppfatninger om ledelse.

BI Business Review

Maktfellen

Makt virker på en snikende måte, og forandrer folk innenfra. Maktmisbruk skjer derfor ofte ubevisst.

BI Business Review

Hvordan gi gode tilbakemeldinger

Ønsker du som leder å bli bedre i å gi gode og konstruktive tilbakemeldinger til dine ansatte? Her er fire råd fra Anders Dysvik.

BI Business Review

Er ledelse en truet kultur?

Begrepet “ ledelse” har vært med oss i 70 år. Er det på vei ut? undrer professor Jan Ketil Arnulf. Han inviterer deg med på en tankereise.