Executive - videreutdanning

Markedsføring og kommunikasjon

Det har aldri vært mer spennende å jobbe med markedsføring og kommunikasjon. Våre kurs gir deg faglig tyngde og verktøy du umiddelbart kan bruke i jobben din.

Ny teknologi og digitalisering har ført til store endringer i måten vi kommuniserer på. Når markedet konstant forandrer seg, blir det stadig viktigere med oppdatert kunnskap om kundeatferd, kommunikasjonsverktøy og markedsinnsikt. Her har BI en rekke kurs å tilby deg, enten du vil ta dem frittstående eller som en del av en grad. 

Kursoversikt

Kursene har ulik varighet, nivå og undervisningsform. Les mer på de ulike kurssidene for å finne det som passer best for deg.Se alle kurs innen markedsføring og kommunikasjon

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

BI Business Review

Knuser Facebook lokalavisene?

Mer enn tre av fire nordmenn bruker Facebook til å følge med på det som skjer der de bor. Hva skal vi da med lokalaviser?

BI Business Review

Når julemelken hyler

Markedsføring av melk er en kunst. Kjøper vi mer melk fra Tine når melkekartongene pyntes til jul?

BI Business Review

Big Data og sosiale medier for ledere

Hvordan analysere den virkelige effekten av Big Data og sosiale medier?

BI Business Review

Facebook i samfunnets tjeneste?

Sosiale medier styrker forbrukernes evne til å mobilisere en koordinert kjøpsadferd. Ikke alle protester er til samfunnets beste.