Executive - videreutdanning

KUNNSKAP GIR MULIGHETER

Plutselig fikk vi kjenne på det alle sammen - verden er i endring. Vi må tilpasse oss, tenke nytt og ha mot til å utvikle oss. Kunnskap har aldri vært viktigere. Fordi kunnskap gir muligheter for det vi skal gjøre i dag. Og i morgen. Make it your business.

HVORFOR VIDEREUTDANNING?

Har du tenkt på hvor mange spennende jobber som faktisk finnes? Fremtiden er full av muligheter for den som fortsetter å utvikle seg. Fordi noen må kunne regne på hva som lønner seg, legge strategier og lede inn i en ny tid. Derfor jobber vi hardt for å levere forskning og undervisning i verdensklasse, slik at du får kunnskap til å skape morgendagens muligheter. BI Executive er videreutdanningen som hjelper deg videre, dit du vil. Se alle kurs

 

9 av 10 av våre studenter sier de styrket egne karrieremuligheter

97.7% sier de ville anbefale BI Executive til andre

"Med helsefaglig bakgrunn var jeg spent på om utdanningen ville være relevant og overkommelig for meg. En tidlig erkjennelse har vært hvor relevant innholdet i studiet er både i jobbsammenheng og i egen hverdag. Jeg har nå en helt annen tyngde og forståelse, og har allerede opplevd et karriereløft"

Monika Tetzlaff, tidligere student Master of Management

Leder, Volvat Medisinske Senter Fredrikstad

Hvilke kurs kan jeg velge mellom?

Fra bærekraft og digitalisering til finans, kommunikasjon og ledelse – vi har større variasjon i fagområdene enn de fleste vet. Derfor har vi sortert alle våre over 200 kurs og program inn i forskjellige fagfelt – eller kompetanseområder, som vi sier.

Lede mennesker og prosjekter

Lær å inspirere, utvikle og skape tilhørighet blant dine medarbeidere. Få en bred innføring i ledelse eller bare litt påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner.

STRATEGI, INNOVASJON OG BÆREKRAFT

Lær om hvordan strategisk ledelse og forretningsutvikling åpner for vekst og innovasjon - og hvordan nye, bærekraftige forretningsmodeller forandrer verden.

Finans, økonomi og styring

Kunnskap om økonomi gir deg tyngden til å jobbe med det du vil. Forstå sammenhengene, lær verktøyene og forstå hvordan man tar gode finansielle og strategiske beslutninger.

Digitalisering og analytics

Lær hvordan du kan bruke data og analyse til å skape innsikt, og forstå hvordan digitalisering påvirker forretningsmodeller og forretningsdrift.

Markedsføring og kommunikasjon

Lær mer om markedsføring, merkevarebygging og hvordan du mestrer moderne kommunikasjon.

Organisasjonsutvikling og Human Resource Management

Lær hva som skal til for å bidra til verdiskapning, ønskede utviklingsprosesser og måloppnåelse.

Hvordan gjennomføres kurs til våren?

Gjennomføringen av vårens kurs og programmer tilpasses hele tiden gjeldende smittevernanbefalinger fra myndighetene. Når det er nødvendig, vil undervisningsaktiviteter gjennomføres digitalt.

Spørsmål? Ta kontakt!

Det kan dukke opp mange spørsmål når du planlegger å ta videreutdanning. Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det sammen! Få svar på dine spørsmål raskt eller avtal tid for en personlig veiledning om dine muligheter.

Vi gleder oss til å høre fra deg!