Video

Derfor tok vi videreutdanning på BI

Ny dag, nye muligheter

Savner du det lille ekstra som kan ta karrieren din i en ny retning? Hos oss finner du garantert noe som passer for deg, enten du er ute etter en grad, et kjapt kurs eller en solid faglig oppdatering.

På denne siden har vi samlet en oversikt over hva vi på BI kan tilby deg og hvordan du kan få svar på det du lurer på. Du finner også spennende artikler, videoer og informasjon om relevante arrangementer i nærheten av deg.  


96,7 % 
av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

Hvilken kompetanse trenger du?

Enten du vil bli bedre på noe du allerede er god på eller lære noe helt nytt, så kan BI hjelpe deg til å nå målet ditt. For å gjøre alt litt enklere for deg har vi delt alle våre kurs inn i fem hovedkategorier. Klikk deg videre for den fullstendige kursoversikten:

Ny dag, nye muligheter

Leder­kommunikasjon som fungerer

For ledere er det gjerne enklere å kritisere kolleger enn å rose og anerkjenne deres gode prestasjoner. Her er fire tips for hvordan du kan gi god feedback.

9 av 10 Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

Slik lykkes du med viral markedsføring

Politi og leder

Slik yter du maksimalt på jobb

Slik lykkes du som deltidsstudent

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 • Oslo

  Vi tilbyr kurs og programmer på deltid i Oslo.

  Les mer

 • Bergen

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Bergen.

  Les mer

 • Stavanger

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Stavanger.

  Les mer

 • Trondheim

  Vi tilbyr også kurs og programmer på deltid i Trondheim.

  Les mer