Executive - videreutdanning

Ny dag, nye muligheter

Savner du det lille ekstra som kan ta karrieren din i en ny retning? Hos oss finner du garantert noe som passer for deg, enten du er ute etter en grad, et kjapt kurs eller en solid faglig oppdatering.

På denne siden har vi samlet en oversikt over hva vi på BI kan tilby deg og hvordan du kan få svar på det du lurer på. Du finner også spennende artikler, videoer og informasjon om relevante arrangementer i nærheten av deg.  


96,7 % 
av alle våre Executive-studenter vil anbefale andre å ta videreutdanning på BI.

Hvilken kompetanse trenger du?

Enten du vil bli bedre på noe du allerede er god på eller lære noe helt nytt, så kan BI hjelpe deg til å nå målet ditt. For å gjøre alt litt enklere for deg har vi delt alle våre kurs inn i fem hovedkategorier. Klikk deg videre for den fullstendige kursoversikten:

 

9 av 10 Executive-studenter mener karrieremulighetene har styrket seg som et resultat av videreutdanningen de tok på BI.

Kaggestad: Slik leder du laget ditt best

Slik yter du maksimalt på jobb

Adm.dir. og jagerflypilot

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Frokostseminar 25. mai i Oslo

Kunsten å få dine ansatte til å blomstre

Hva kan ledere gjøre for å bygge en kultur der ansatte får muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv? Professor Anders Dysvik gir råd om hvordan du får det til.

I denne videoen møter du nordmenn som tok videreutdanningen sin på BI. Hør deres erfaringer og hvorfor de valgte å studere i voksen alder. 

Derfor tok vi videreutdanning på BI