Executive - videreutdanning

Her er vårens kurs!

Bli bedre på noe du allerede er god på eller kanskje lære noe helt nytt? Fra januar tilbyr vi flere kurs for deg som ønsker en faglig oppdatering ved siden av jobb.

Hvilket område ønsker du å bli bedre på? Her finner du alle vårens kurs delt inn i fire hovedkategorier. Velg det som passer deg best!

 

Digitalisering og teknologi

Ute etter litt mer digital kompetanse? Lær om hvordan du kan bruke teknologi til å forbedre beslutninger, strategi og kommunikasjon.

toppledere.png

Lede mennesker og prosjekter

Få en bred innføring i ledelse eller bare litt faglig påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner.

Finans og økonomiske verktøy

Kunnskap om økonomi gir deg tyngden til å jobbe med det du vil. Lær å fatte bedre finansielle og strategiske beslutninger.

Møterom illustrasjon

Strategi og verdiskapning

Lær mer om hvordan nye løsninger, strategisk ledelse, forretningsutvikling og markedsføring åpner opp for vekst og innovasjon.

Åpen veiledningsdag

Spørsmål om videreutdanning? Finn et passende tidspunkt og ta en kaffe med oss ‒ vi gir deg en uforpliktende og personlig veiledning og informasjon om hvilke muligheter som kan passe for deg.

Les mer og meld deg på!

Øvrige lenker til studier på deltid:

 

Andre nyttige lenker:

Kontakt oss

Hvilke kurs eller studier passer for deg? Ta kontakt med oss, så forteller vi deg mer om mulighetene! Du kan også avtale tid for personlig veiledning slik at du får et studieopplegg som passer for deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!