Executive - videreutdanning

Her er vårens kurs!

Bli bedre på noe du allerede er god på eller kanskje lære noe helt nytt? Fra januar tilbyr vi flere kurs for deg som ønsker en faglig oppdatering ved siden av jobb.

Hvilket område ønsker du å bli bedre på? Her finner du alle vårens kurs delt inn i fire hovedkategorier. Velg det som passer deg best!

 

Lede mennesker og prosjekter

Få en bred innføring i ledelse eller bare litt faglig påfyll, enten du skal lede prosjekter, bedrifter eller organisasjoner.

Digitalisering og teknologi

Ute etter litt mer digital kompetanse? Lær om hvordan du kan bruke teknologi til å forbedre beslutninger, strategi og kommunikasjon.

Strategi og verdiskapning

Lær mer om hvordan nye løsninger, strategisk ledelse, forretningsutvikling og markedsføring åpner opp for vekst og innovasjon.

Finans og økonomiske verktøy

Kunnskap om økonomi gir deg tyngden til å jobbe med det du vil. Lær å fatte bedre finansielle og strategiske beslutninger.

Korte lederkurs (uten studiepoeng)

Ønsker du en raskere oppdatering innen et spesifikt område? Vi tilbyr også intensive kvalitetskurs på høyt faglig nivå for deg som er i arbeid. Kursene varer i to til fire dager og har ingen eksamen.

Se vårens kurstilbud her. 

Video

Derfor tok vi videreutdanning på BI