Professorene Hilde C. Bjørnland og Rune Sørensen ved Handelshøyskolen BI holder plenumsinnlegg på NHOs årskonferanse 5. januar 2012 i Den Norske Opera & Ballett.

KUNNSKAP I BRUK: HILDE C. BJØRNLAND OG RUNE SØRENSEN PÅ NHOS ÅRSKONFERANSE

Næringslivets Hovedorganisasjon arrangerer torsdag 5. januar 2012 sin årskonferanse i Den Norske Opera & Ballett. Dette er en sentral møteplass for landets mest innflytelsesrike kvinner og menn.

Bakteppet for årets konferanse er Europa i krise. Dette får konsekvenser også for Norge.  Ifølge NHO har Norge lykkes godt med å ha både et konkurransedyktig næringsliv og gode velferdstjenester, men utfordringene er mange.

Eldrebølgen rykker stadig nærmere. Sentraliseringen har endret Norgeskartet og skapt regional ubalanse. Offentlig sektor og private bedrifter spiller nøkkelroller for vekst og utvikling.

NHOs årskonferanse 2012 har fått tittelen ”Alle gode krefter”, som stiller spørsmål som:

  • Hvordan kan vi bedre utnytte muligheter og møte utfordringene?
  • Tvinges vi til å gjøre fundamentale omstillinger – både i offentlig og privat sektor?

KONKURRANSEKRAFT OG VEKSTKRAFT

Professorene Hilde C. Bjørnland og Rune Sørensen ved Handelshøyskolen BI spiller sentrale roller i NHOs store oppsetning på nasjonalarenaen i Bjørvika.

Bjørnland holder det første plenumsforedraget i sesjonen ”Konkurransekraft” og vil svare på om det er ”Grenser for offentlig vekst, selv i olje-Norge?”.

Professor Rune Sørensen følger opp i sesjonen ”Vekstkraft”, og vil svare på hvorfor vi ha rså mange kommuner i Norge.

REFERANSE:

Program for NHOs årskonferanse 2012.

 

Kommentarer

Du kan også se alle nyheter her.
BI Business Review

Nyhetsbrev

Meld deg på for oppdaterte nyheter fra BI Business Review!

Meld på