LC-NO nettverket

Lean Construction Norge

LC-NO er et medlemsbasert nettverk for alle som er interessert i prosjektbasert prosjektering og produksjon basert på en Lean tilnærming. Dette gjelder spesielt innen bygg og anlegg, men også annen prosjektbasert virksomhet.

BI-NO-ikon-some-linkedin_65.png
Følg oss på LinkedIn

 • Torsdag 20. Mai 2021 -

  28. mai. Seminar om Best Value Procurement

  Prosjekt Norge arrangerer i samarbeid med LC-NO et populærvitenskapelig forskningformidlingsseminar om Best Value Procurement.

 • Mandag 10. Mai 2021 -

  28. mai LC-NO Årsmøte 2021

  LC-NO avholder digitalt årsmøte den 28. mai fra 9-10 med etterfølgende seminar fra 10-11 med presentasjon av tre interessante studentoppgaver.

 • Mandag 10. Mai 2021 -

  Nye LC-NO medlemmer

  LC-NO har fått to nye medlemmer: Forsvarsbygg og E2Psystems AS.

 • Torsdag 8. April 2021 -

  9-10 juni. European Lean Construction Conference

  The European Lean Construction Conference arrangeres 9-10 juni.

Hva er LC-NO?

LC-NO er en arena for å utveksle erfaringer og utvikle kunnskap om bruk av Lean Construction og assosierte konsepter, slik som Last Planner, Takt, BIM og VDC.

Medlemmer får delta på interessante arrangementer, der aktuelle temaer presenteres og diskuteres ut fra praktiske og teoretiske perspektiver. Medlemmer får gjennom dette muligheten til å bli orientert om siste nytt, både ute i næringen og på forskningsfronten, og være med på utviklingen av bedre prosesser og dermed bedre bygg og anlegg.

For mer informasjon om medlemskap og priser, se egen boks under eller ta kontakt med det nye sekretariatet: LC-NO sekretariat.