LC-NO nettverket

Lean Construction Norge

LC-NO er et medlemsbasert nettverk for alle som er interessert i prosjektbasert prosjektering og produksjon basert på en Lean tilnærming. Dette gjelder spesielt innen bygg og anlegg, men også annen prosjektbasert virksomhet.

BI-NO-ikon-some-linkedin_65.png
Følg oss på LinkedIn

 • Tirsdag 23. Februar 2021 -

  Lean Team Norge nytt medlem i LC-NO

  LC-NO har fått nytt medlem: Lean Team Norge.

 • Onsdag 17. Februar 2021 -

  Nytt LC-NO sekretariat

  LC-NO går nå tilbake til å bli egen forening med nytt sekretariat v/Øivind Eriksen-Vik. BI vil drifte denne hjemmesiden til ny hjemmeside er på plass.

 • Torsdag 11. Februar 2021 -

  Last Planner Conference 3-4 March 2021

  En virtuell Last Planner Conference arrangeres 3-4 mars.

 • Tirsdag 2. Februar 2021 -

  12. februar 2021. LC-NO webinar om taktplanlegging på Ulven

  LC-NO arrangerte i samarbeid med Team Veidekke et webinar den 12. februar om taktplanlegging på Ulven. Seminaret samlet over 150 deltakere.

Hva er LC-NO?

LC-NO er en arena for å utveksle erfaringer og utvikle kunnskap om bruk av Lean Construction og assosierte konsepter, slik som Last Planner, Takt, BIM og VDC.

Medlemmer får delta på interessante arrangementer, der aktuelle temaer presenteres og diskuteres ut fra praktiske og teoretiske perspektiver. Medlemmer får gjennom dette muligheten til å bli orientert om siste nytt, både ute i næringen og på forskningsfronten, og være med på utviklingen av bedre prosesser og dermed bedre bygg og anlegg.

For mer informasjon om medlemskap og priser, se egen boks under eller ta kontakt med sekretariatet på BI:

 

Kontakt