LC-NO nettverket

Lean Construction Norge

LC-NO er et medlemsbasert nettverk for alle som er interessert i prosjektbasert prosjektering og produksjon basert på en Lean tilnærming. Dette gjelder spesielt innen bygg og anlegg, men også annen prosjektbasert virksomhet.

BI-NO-ikon-some-linkedin_65.png
Følg oss på LinkedIn

 • Fredag 26. Juni 2020 -

  LC-NO seminar 24. juni om prosjektstyring i Koronatider

  LC-NOs første seminar på Zoom ble arrangert 24. juni med mange spennende innlegg om prosjektstyring i Koronatider.

 • Fredag 29. Mai 2020 -

  LC-NO årsmøte og nye styremedlemmer

  Årsmøtet for nettverket ble gjennomført digitalt via Teams den 29. mai med 15 deltakere. Sakene ble gjennomgått og godkjent, og vi hadde en god diskusjon om veien videre for nettverket. Nettverket…

 • Fredag 20. September 2019 -

  Byggelig.no - beste praksis fra Bygg21!

  Byggelig.no – enkel tilgang til beste praksis

 • Torsdag 19. September 2019 -

  Ny bok redigert av Walker and Rowlinson om IPD

  Derek Walker og Steve Rowlinson har i mange år forsket på gjennomføringsmodeller, og særlig gjort studier på bruken av allianser i infrastrukturprosjekter i Australia. I denne boka har de…

Hva er LC-NO?

LC-NO er en arena for å utveksle erfaringer og utvikle kunnskap om bruk av Lean Construction og assosierte konsepter, slik som Last Planner, Takt, BIM og VDC.

Medlemmer får delta på interessante arrangementer, der aktuelle temaer presenteres og diskuteres ut fra praktiske og teoretiske perspektiver. Medlemmer får gjennom dette muligheten til å bli orientert om siste nytt, både ute i næringen og på forskningsfronten, og være med på utviklingen av bedre prosesser og dermed bedre bygg og anlegg.

For mer informasjon om medlemskap og priser, se egen boks under eller ta kontakt med sekretariatet på BI:

 

Kontakt