LC-NO nettverket

Lean Construction Norge

LC-NO er et medlemsbasert nettverk for alle som er interessert i prosjektbasert prosjektering og produksjon basert på en Lean tilnærming. Dette gjelder spesielt innen bygg og anlegg, men også annen prosjektbasert virksomhet.

2021

  • fredag 15. januar 2021 - Samarbeid med Construction City Cluster

   LC-NO og Construction City Cluster har inngått samarbeidsavtale. Dette betyr at vi vil ha felles aktiviteter, slik som seminarer og søke å utnytte synergier mellom nettverkene. LC-NO vil også få anledning til å benytte Construction City, Ulvenveien, 82E som C/O adresse fremover, nå når sekretariatet flyttes fra BI til å bli en egen forening med selvstendig sekretariat.

2020

  • mandag 16. november 2020 - Webinarer i regi Prosjekt Norge

   Prosjekt Norge arrangerer flere åpne webinarer, som vil være interessante for LC-NO medlemmer, og har også et Kunnskapsarena-konsept for ulike temaer, som er mulig å prøve ut.

   Les mer

   Se lenke HER

  • tirsdag 20. oktober 2020 - AVLYST! LC-NO seminar 2. desember om Target Value Design/Delivery

   LC-NO har i samarbeid med Nye Veier gleden av å invitere til et seminar i Trondheim om Target Value Design/Delivery, der vi får høre om erfaringer fra E6 Ulsberg-Vindåsliene.

   Les mer

   Vi må dessverre avlyse dette arrangementet, men håper å få gjennomført på nyåret - enten fysisk som opprinnelig planlagt eller i en annen form digitalt. Mer informasjon vil følge etterhvert. 

  • fredag 29. mai 2020 - LC-NO årsmøte og nye styremedlemmer

   Årsmøtet for nettverket ble gjennomført digitalt via Teams den 29. mai med 15 deltakere. Sakene ble gjennomgått og godkjent, og vi hadde en god diskusjon om veien videre for nettverket. Nettverket vil fortsatt fokusere på å arrangere interessante seminarer, men ønsker å få engasjert medlemmene i større grad. Det oppmuntres til å bruke LinkedIn siden vår til å formidle interessante saker - Lean Construction Norge (LCNO).

   Les mer

   Sakene på agendaen ble gjennomgått og godkjent, og vi hadde en god diskusjon om veien videre for nettverket. Nettverket vil fortsatt fokusere på å arrangere interessante seminarer, men ønsker å få engasjert medlemmene i større grad. Det oppmuntres til å bruke LinkedIn siden vår til å formidle interessante saker - Lean Construction Norge (LCNO).

   Vi fikk også nye styremedlemmer og ny valgkomité.