-
itslearning

Om itslearning

itslearning er plattformen BI benytter for å formidle læringsressurser, oppgaver og annen nyttig informasjon mellom forelesere og studenter.

itslearning benyttes både som publiseringsverktøy for forelesningsnotater og som plattform for ulike typer læringsaktiviteter, slik som innleveringsoppgaver, flervalgstester og diskusjonsgrupper. Som foreleser har du stor frihet i hvordan du bygger opp kursrom på itslearning, og det er mange verktøy som er tilgjengelige for å få studenter til å delta i plattformen. Uavhengig oppsettet du ønsker, så anbefaler vi at du lager en struktur som er lett gjenkjennelig for studenten.

Det finnes et internt meldingssystem i itslearning hvor alle som er medlem av et campus kan kommunisere med hverandre. Dette betyr at studenter kan sende meldinger til hverandre, og til deg som foreleser. Det kan derfor være lurt å aktivere videresending av meldingene slik at de blir videresendt til e-posten din. Dette gjøres under 'Innboks' og 'Meldingsinnstillinger'.

Trenger du gode råd og ideer til hvordan du kan utnytte læringsplattformen mer pedagogisk? Kom innom og snakk med oss for inspirasjon!

Gå tilbake til: