Læringssenteret

Webinar og videokonferanse

Webinar og videokonferanseløsninger kan brukes til veiledning, videomøter og undervisning på nett. Det kan brukes som erstatning for forelesning eller samling, eller som supplement.

Webinar på BI

  Alle nettkurs skal nå ha eksamensforberedende webinarer - noe som har gjort at antall webinarer totalt har skutt i været. Men webinar kan også brukes på andre måter, og stadig flere faglige bruker webinarer som ressurs i undervisningen. Les mer.

Adobe Connect

  Adobe Connect er en videokonferanseløsning for virtuelle møter, e-læring og eventer. Det er et utmerket verktøy til online undervisning eller veiledning mellom foreleser og studenter. I 2014 var det 20 webinarer via Adobe Connect på BI. Les mer.

Microsoft Lync

  Lync er en kommunikasjonsplattform som lar deg jobbe mer effektivt og samarbeide med kollegaer gjennom virtuelle møter med tale, video, lynmeldinger, nettmøter og deling av dokumenter. Alle på BI har Lync installert på sin PC. Les mer.

Skype

  Med Skype kan man utføre telefon -og videosamtaler med sin egen PC. Programmet gjør at alle som har Skype installert kan snakke med hverandre, både gjennom tale og video, helt gratis.

Les mer.