Forskning

LearningLab

LearningLab er Handelshøyskolen BIs kompetansesenter for læring og bruk av IKT i undervisningen. LearningLab bistår faglige og øvrige ansatte med pedagogisk utvikling, produksjon av digitale læringsressurser, samt opplæring og veiledning i programvarer knyttet til undervisning.

Faculty Helpdesk

Faculty Helpdesk er lokalisert i LearningLabs senter i A4i, Nydalen. Send oss en e-post, ring oss eller stikk innom senteret. Her får du hjelp med itslearning, DigiEx, webinar, podcast, Differ, video, læringsdesign og ulike måter å aktivisere studentene på. 

Alle nye og gamle nettsider om bruk av programvare, pedagogikk og tips og triks er flyttet til portal.bi.no, under overskriften "Learning Design Toolbox". 

Trenger du hjelp?

Vi er i A4i i Nydalen, og er åpne hverdager fra 9 til 15 
Registrer din henvendelse på help.bi.no, send e-post til: ll-support@bi.no eller ring 46410010 - tastevalg 3 for å komme i kontakt med oss.

Informasjon fra biblioteket

Opphavsrett i undervisningen

Hva kan man lovlig bruke som pensum og legge ut til studentene av opphavsrettsbeskyttet materiale, og hva kan man vise i forelesninger? 

Les mer på bibliotekets sider på portalen.

Case til undervisningen

Visste du at BI er medlem av The Case Centre, som tilbyr cases fra blant annet Harvard Business School, INSEAD og London Business School? Les mer om  hvordan du kan bestille cases.