Forskning

Learninglab

LearningLab er Handelshøyskolen BIs kompetansesenter for læring og bruk av IKT i undervisningen. LearningLab bistår faglige og øvrige ansatte med pedagogisk utvikling, produksjon av digitale læringsressurser, samt opplæring og veiledning i programvarer knyttet til undervisning.

Faculty Helpdesk

Her finner du oversikt over de viktigste områdene LearningLab kan hjelpe deg med til kontorbruk og i undervisningen. Savner du noe eller ønsker du å diskutere dette, ta kontakt med oss. Se også ped-sidene for tips til hva de kan brukes til.

Undervisning og eksamen
Dette er en oversikt over systemer og verktøy du kan få hjelp til å bruke i undervisnings- eller eksamenssammenheng på BI. Det finnes et utall flere verktøy tilgjengelig, spør oss gjerne selv om du ikke finner det på lista under!

 • itslearning

  Alle kurs på BI finnes på itslearning. Her kan foreleser legge ut innhold til studentene, gjennomføre arbeidskrav og legge opp til aktiviteter studentene selv kan gjøre.

  Les mer.

 • DigiEx

  DigiEx er BIs verktøy for å lage eksamensoppgaver, sensurere og gi karakterbegrunnelser. I tillegg gjennomføres stadig flere eksamener ved hjelp av DigiEx.

  Les mer.

 • Kahoot

  ahoot er et sosialt læringsspill som brukes i klasserommet for å aktivisere og motivere studenter, for å teste kunnskap, for å repetere pensum og for å gi et morsomt avbrekk i forelesningen.

  Les mer.

 • Padlet

  Padlet er som en digital oppslagstavle. Den kan fungere fint for å drive brainstorming eller annen diskusjon og refleksjon med en klasse eller i et auditorium.

  Les mer.

 • Todaysmeet

  Med TodaysMeet kan lærerne lage en «backchannel» som kan benyttes som et samarbeidsverktøy for å diskutere og dokumentere klasseromsinteraksjon.

  Les mer.

 • Kom i gang med Twitter

  Twitter er for mange nok et nettsted som krever tid av deg. Så hva du kan få igjen for å bruke tid på Twitter? Og hvordan kommer du raskt i gang?

  Les mer.

 • Kom i gang med blogg

  Her får du tips for å raskt komme igang med blogg!

  Les mer.

 • Veiviser programvarer

  Veivisere for et utvalg av programvarene LearningLab supporterer. Finner du ikke programmet du trenger hjelp til? 

  Les mer.