Pedagogiske råd og tips

Å undervise ved BI byr på en rekke utfordringer. Det finnes heldigvis innsikt, verktøy og ideer for hvordan løse disse utfordringene. Savner du noe eller ønsker du å diskutere dette, ta kontakt med oss.

Tilbakemelding til studentene

Er det mulig å gi studentene mer tilbakemelding uten å bruke mye tid og ressurser? Det finnes muligheter.

Hvordan engasjere studentene i store klasser

Store klasser er en viktig del av BIs forretningsmodell. På bachelor har vi klasser opp mot 670 studenter i Finn Øien, men vi har også store klasser på basiskurs på Master of Science. Her finner du noen ideer for å engasjere og aktiviser...

Hvordan planlegge en undervisningsøkt

Det finnes en rekke verktøy for å planlegge undervisning, helt fra å planlegge et kurs fra starten av til å planlegge enkeltelementer i en undervisningsøkt.

Å undervise Executive-studenten

Det er ikke store forskjeller mellom det å undervise voksne studenter og den tradisjonelle studenten, men noe er det greit å være klar over.

Pedagogisk forskning viser

Her finner du en kjapp oversikt over pedagogisk forskning på ulike områder som læring, studenter, forelesningen og bruk av teknologi.

Kurs og opplæring

Både nye og erfarne forelesere, stipendiater, timeforelesere og andre ansatte ved BI kan få kurs og opplæring rettet mot foreleser- og undervisningsrollen.

Del denne siden:

Til toppen