-
Sentre, forskningsgrupper og andre initiativ

Senter for digitalisering

Hva er digitalisering, hvordan påvirker digitalisering markeder og muligheter, og hva skal bedrifter gjøre for å tilpasse seg digital konkurranse og utnytte digital teknologi?

Her er noen kurs og seminarer innenfor Senter for digitaliserings arbeidsområder:

  • Digitalisering for vekst og innovasjon. Dette programmet går over fire dager, tilbys 1-2 ganger i året og er et samarbeid mellom Senter for Digitalisering og Accentures Technology Lab i Sophia Antipolis, Frankrike. Programmet samler ledere og mellomledere som er opptatt av innovasjon, gir dem demonstrasjoner av teknologier som kan brukes i denne prosessen, og et forum for å diskutere hva digitalisering betyr for deres bedrift og for dem personlig Les mer om dette programmet her og i denne artikkelen i Computerworld fra en av deltakerne i 2015.
  • Forretningsforståelse for teknologer. Dette programmet går over tre dager og tilbys som åpent program to ganger i året. Det tilbys også som bedriftsinternt program, da skreddersydd til bedriftens situasjon.
  • Strategisk forretningsutvikling og innovasjon. Dette EMM (Executive Master of Management) programmet går over fem moduler av 3-4 dager med start i september hvert år. Det henvender seg til ledere, mellomledere og forretningsutviklere som ønsker å utvikle og forankre en innovasjonside i en eksisterende organisasjon. Programmet har gått i en årrekke og har en meget aktiv alumni-gruppe som møtes jevnlig og har dannet grunnlag for en rekke innovasjoner. OBS! Dette programmet blir tidlig fullt, så vil du være med, så meld deg på!
  • Analytics for strategic management er et EMM-program som blir tilbudt tidlig våren 2017, utviklet av Chandler Johnson, Alessandra Luzzi og Espen Andersen. Dette er et engelskspråklig kurs som tilbys en gang i året, og er rettet mot ledere og mellomledere som ønsker å bli sofistikerte konsumenter av avanserte analysetjenester.