-

 

BÆREKRAFT =
BUSINESS

Bærekraft= business

Vi produserer og forbruker mer av jordens ressurser enn den klarer å fornye. Og 90 % av det forbruket havner på søppelfyllinga eller i havet. Det er ikke bare trist, det er ekstremt dårlig business. For ingen vil kjøpe norsk laks som svømmer i plast, eller investere pengene sine i selskaper som bryter menneskerettighetene eller driver økonomisk kriminalitet. Å jobbe med bærekraft er ikke lenger bare et moralsk valg, det er et konkurransefortrinn. Over halvparten av pengene som Innovasjon Norge delte ut i 2019, gikk til prosjekter med definerbare miljøeffekter. Det trengs folk som kan lede selskaper og organisasjoner inn i det grønne skiftet. Og det skjer nå!

 BLI MED I TREKNINGEN AV GRATIS PENSUM

Om du vurderer å studere på BI til høsten så kan det være lurt å holde seg oppdatert på nyheter og nyttig informasjon fra BI. Registrer deg og bli med i trekningen av et gavekort på pensumlitteratur til en verdi av 5000 kr.

 

Delta her

 

 

*Trekningen av fem gavekort pålydende kroner 5000, gjennomføres ved studiestart, høsten 2022, og vil gjelde for søkere til heltidsstudier som har akseptert studieplass ved Handelshøyskolen BI.