-

 

 

SPORT =
BUSINESS

Sport handler om mer enn å komme først over målstreken. Over halvparten av oss går på idrettsarrangementer i løpet av et år. Det er få andre områder i samfunnet enn sport, som samler så mange mennesker på tvers av av sosial, geografisk og økonomisk tilhørighet. Det er ikke rart at sport er big business! Fotballspillere selges for enorme summer og skistjernene blir rike av å bruke seg selv som merkevare. Sporten trenger folk som kan prute på spillere, håve inn markedsinntekter, bygge stolthet og utvikle og lede an inn i fremtiden. Gjør business av sportsinteressen din! Det går an å være på laget uten å være på banen.

 BLI MED I TREKNINGEN AV GRATIS PENSUM

Om du vurderer å studere på BI til høsten så kan det være lurt å holde seg oppdatert på nyheter og nyttig informasjon fra BI. Registrer deg og bli med i trekningen av et gavekort på pensumlitteratur til en verdi av 5000 kr.

 

Delta her

 

 

*Trekningen av fem gavekort pålydende kroner 5000, gjennomføres ved studiestart, høsten 2022, og vil gjelde for søkere til heltidsstudier som har akseptert studieplass ved Handelshøyskolen BI.