-

 

BÆREKRAFT =
BUSINESS

BRITT NILSEN

Bærekraft står endelig øverst på agendaen. Politikere er opptatte av det, konsumenter er opptatte av det, og ikke minst bedrifter er opptatte av det. Men bærekraft er ikke noe nytt. Begrepet «bærekraftig utvikling» ble først brukt i rapporten Vår felles fremtid fra 1987, utgitt av Verdenskommisjonen, som den gang ble ledet av Norges daværende statsminister, Gro Harlem Brundtland. FN spesifiserer at bærekraftig utvikling består av tre dimensjoner: sosiale forhold, miljø og klima og økonomi. Det posisjonerer BI og våre programmer midt i smørøyet av problemstillingene tilknyttet bærekraft. Og betydningen, hva bærekraft står for, er noe som har vært en sentral del av business, alltid. For å lykkes med business, må den drives bærekraftig. Derfor er det også naturlig at bærekraft er en viktig bærebjelke i BIs masterprogrammer og vil bli en viktig del av din utdanning.

 BLI MED I TREKNINGEN AV GRATIS PENSUM

Om du vurderer å studere på BI til høsten så kan det være lurt å holde seg oppdatert på nyheter og nyttig informasjon fra BI. Registrer deg og bli med i trekningen av et gavekort på pensumlitteratur til en verdi av 5000 kr.

 

Delta her

 

 

*Trekningen av fem gavekort pålydende kroner 5000, gjennomføres ved studiestart, høsten 2022, og vil gjelde for søkere til heltidsstudier som har akseptert studieplass ved Handelshøyskolen BI.