-

 

ØKONOMI =
BUSINESS

IDA WOLDEN BACHE

Økonomi er et bredt og variert fagfelt, som tilpasser seg når samfunnet utvikler seg. Mange av verdens utfordringer er av økonomisk karakter, og det skaper kontinuerlig muligheter til å påvirke og skape positive endringer. Her står BI særlig sterkt i lys av vår rolle som forsknings- og utdanningsinstitusjon, og med bakgrunn i den erfaringen og kvaliteten vi bidrar med. BI er i dag den eneste norske handelshøyskolen med de tre mest anerkjente, internasjonale akkrediteringene. På verdensbasis er det kun 1 prosent som utmerker seg på dette nivået. Kravene er strenge, og BI har bevist at vi oppfyller kriterier som høy forskningsstandard og kvalitet på undervisning, attraktiv og aktuell programportefølje og sterk kobling til arbeidslivet. Dette innebærer at vitnemålet ditt fra BI gir deg tyngden du trenger for å bidra til å løse de store økonomiske spørsmålene.

 BLI MED I TREKNINGEN AV GRATIS PENSUM

Om du vurderer å studere på BI til høsten så kan det være lurt å holde seg oppdatert på nyheter og nyttig informasjon fra BI. Registrer deg og bli med i trekningen av et gavekort på pensumlitteratur til en verdi av 5000 kr.

 

Delta her

 

 

*Trekningen av fem gavekort pålydende kroner 5000, gjennomføres ved studiestart, høsten 2022, og vil gjelde for søkere til heltidsstudier som har akseptert studieplass ved Handelshøyskolen BI.