Karrieretjenester for studenter

Ta del i våre aktiviteter og bruk vårt tilbud gjennom hele studietiden – da bygger du din CV, din karrierebevissthet og øker sjansen for å få drømmejobben!

Karriereservice for studenter

Hjelp med veivalg, jobb og karriere

Vi har drop-in mandag til torsdag. Du er velkommen til en karriereprat om ulike muligheter som finnes. Kanskje lurer du på hva du kan bruke utdannelsen din til, hva du passer til, hvilken lønn du kan forvente eller hvilke internshipsmuligheter som finnes? Vi tilbyr også karriereveiledning, her setter vi av en time og fokuserer på ditt behov.

Hjelp med CV, søknader og intervjuprepping

Stikk innom for hjelp og tips. Enten det gjelder deltids- eller sommerjobb, internship, traineestilling eller fulltidsjobb, så hjelper vi deg gjennom hele prosessen. Nåværende studenter kan se åpningstider og ressurssider på @BI

Jobbsøkerkurs – gjennom hele studieløpet!

Bli en god jobbsøker – delta på skreddersydde karriere- og jobbsøkerkurs! Her lærer du jobbsøking fra A-Å, og ofte har vi med oss bedrifter på kursene som gir deg verdifulle tips. Se på dette som ditt karrierefag og en viktig investering i framtiden.

Karrieredager, seminarer og bedriftspresentasjoner

Gjennom hele året holder vi spennende seminarer med fokus på hva som skal til for å lykkes i ulike stillinger. Du får blant annet høre karriereerfaringer fra tidligere BI studenter (alumni). Det arrangeres også bedriftspresentasjoner gjennom hele semesteret på BI. Nåværende studenter kan følge med på karriereportalen for å se hva som skjer nå!

Internship – få jobberfaring som valgkurs

Søk BI Internship som en del av studieløpet på bachelor- eller masterstudier på BI. Få praktisk erfaring, anvend kunnskap fra BI og skaff deg et fortrinn i jobbsøkerprosessen. Les mer om hvordan internship fungerer.

Finn drømmejobben på Karriereportalen!

Her finner du jobbene fra bedrifter som er interessert i å rekruttere BI studenter. Her finner du også oversikt over, og melder deg på alle karriere- og rekrutteringsaktiviteter på BI.

BI Karriereservice – gir deg økte jobbsjanser!

Til toppen