Karrieredagene arrangeres hver høst ved BI i Nydalen. Det er et arrangement som fokuserer på å gi studentene mulighet til å knytte verdifulle bånd med næringslivet samt å inspirere og forberede studentene på arbeidslivet gjennom foredrag og kurs.

Bedriftsbooking for deltakelse på Karrieredager
Som bedrift har du anledning til rekruttere  fra et bredt spekter av kunnskapsrike og flinke studenter. Bedrifter som er interessert i delta på Karriedagene kan ta kontakt med  oss. Selve bookingen gjør bedriften via BI Karriereportal. Vi minner om at enhver booking er bindende og vil bli fakturert for.

Karrieredagene på BI er et prosjekt som drives helt frivillig av studenter ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Prosjektet er i regi av Næringslivsutvalget.
Dagene på BI er blant Nordens største karrieredager! Som student får man en gylden mulighet til å orientere seg i næringslivet og knytte verdifulle kontakter med potensielle fremtidige arbeidsgivere.Som student på vei ut i et svært konkurransepreget arbeidsmarked er dette en unik mulighet til å vise seg for bedriftene og vise sin interesse – bedriftene kommer for å møte deg og du har mulighet til å ta direkte kontakt med bedriftens representanter.

Gjennom uken kommer skolen til å få besøk av kjente profiler i næringslivet, som vil holde foredrag. BI Karriereservice vil holde ulike kurs som er relevante for jobbsøking og karrierebygging.På torsdagen i Karriereuken er selve messen. I fjor var 95 bedrifter representert. Det vil også bli holdt internship- presentasjoner og foredrag denne dagen.

Uken avsluttes med en stor bankett hvor bedriftsrepresentanter og studenter har muligheten til å møtes under mer uformelle forhold.

Karrieredagene er et stort og viktig arrangement og for at alle brikker skal falle på plass og du som bedrift bli fornøyd, har vi en egen Karrieredagskomite som står for den operajonelle drift av arrrangementet.

Leder, Jørgen Humstad 926 88 756  / Nestleder/Økonomiansvarlig, Vilde Evjen 452 38 465  / Bedriftsansvarlig, Osama Iftekahr 463 80 285 / Produktansvarlig, Sondre Gustafson 469 10 140

Presentasjonsansvarlig, Linnea Dale 934 94 541  /
Bankett ansvarlig, Oda Westby 480 06 305 /
Profileringsansvarlig, Adam Sunde 932 43 224   
Markedsansvarlig, Sunniva Stensholt 928 93 562 /  
Sponoransvarlig, Isabelle Lundholm 401 03 247 /

 

 

Del denne siden:

Til toppen