-
Kalender

Lederens verktøykasse: hvordan sikre forsyningskjeder mot neste krise?

Webinar

Fredag
28
August
  • Starter:09.00, 28. august 2020
  • Slutter:09.45, 28. august 2020
  • Sted:Zoom
  • Kontakt:Outreach (externalrelations@bi.no)
Meld deg på

Vi vet ikke hva neste krise blir, men vi vet at den kommer. Bedrifter og organisasjoner må være beredt til å håndtere den.

Mange bedrifter opplevde i vår at forsyningskjeder ble brutt som følge av restriksjoner i transportsektoren og stopp i produksjon av råvarer og komponenter. Korona smittet ikke bare mennesker, men også den globale, nasjonale, og lokale logistikken i alle deler av samfunnet.

Professor Marianne Jahre har forsket og undervist i kriselogistikk siden midten av 2000-tallet. Hun vil snakke om hvordan virksomheter – enten det er sykehus, industriselskaper eller bistandsorganisasjoner – kan forberede seg på neste krise ved å bygge robuste forsyningskjeder.

Program

08.30 - 09.00 Kaffekos for deltakerne i sine respektive hjemmekontorer

09.00 - 09.30 Hvordan sikre forsyningskjeder mot neste krise?

09.30 - 09:45 Spørsmål og svar

Lederens verktøykasse er en seminarserie ved Handelshøyskolen BI. Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser). 

 

Meld deg på

 

TIL INFO

For at alle skal få muligheten til å få med seg denne utgaven av Lederens verktøykasse, vil den i tillegg til Zoom både streames direkte til BI sin Facebook-side (09:00 – 09:45), samt legges ut på BI sin YouTube-kanal kort tid etter at webinaret er gjennomført.

Link til opptak

Link til Marianne Jahre sin presentasjon

Marianne JahreMarianne Jahre

Marianne Jahre er professor i logistikk på Handelshøyskolen BI og Lund Universitet. Hun har jobbet med forskning og undervisning i logistikk i en årrekke og arbeidet spesielt med nødhjelps- og kriselogistikk. Marianne er internasjonal delegat til Norges Røde Kors og har ledet prosjekter og veiledet doktorgrads- og masterstudenter i samarbeid med Internasjonale Røde Kors, FNs Høykommissariat for Flyktninger, UNICEF, UNFPA, Norges Røde Kors, og Flyktninghjelpen.

For tiden samarbeider hun med MSB og Totalforsvarsinstituttet i Sverige, Folkehelseinstituttet i Norge, og flere utenlandske universiteter i prosjekter om kritisk infrastruktur, legemiddelmangel, COVID-19 og annen helselogistikk.