-
Alumni

Foruroligende forhold i markedet

Brexit var et opplagt tema når DNB var vertskap for siste BI Alumni Forum i London. Arrangementet ga alumni og studenter på utveksling i London en inspirerende kveld.

Stuart Fidler, Managing Director DCM Team, DNB London, ga et innsiktsfullt innblikk i hvordan Brexit har destabilisert finansmiljøet, og hvordan endringene blir oppfattet av kunder og markedet generelt.

Engasjerte diskusjoner rundt temaet fortsatte gjennom en lett buffé. Alumni traff gamle klassekamerater, og minglet med nye bekjentskaper.

Arrangementet fant sted hos DNB Bank London, 13. oktober 2016, og ble arrangert av alumnus Leif Håkonsen, Senior VP Head of Business Support DNB. Håkonsen har vært en viktig støttespiller for alumni nettverket i London.

Sterkt alumni nettverk i London

BI Alumni London er en stor og engasjert gruppe, med to alumni-arrangementer årlig. Over 500 alumni bor og arbeider i London.

Holder du til i London? Meld deg inn i nettverksgruppen for Storbritannia og hold kontaktinformasjonen din oppdatert for å motta invitasjoner til kommende arrangementer.