-
Alumni

BI 75 år - Alumni Reunion

BI fyller 75 år! Vi inviterer alle som har studert på BI til jubileumsfeiring og reunion på Sentralen i Oslo. Kvelden blir en feiring av historien, nåtid og fremtid med mye god underholdning. Harald Rønneberg er kveldens konferansier.

Hva skjer på Sentralen?
Først av alt: Vi har hele huset for oss selv og plass til 1200 jubilerende alumni!

Konferansier Harald Rønneberg. Kong Harald. Rønnis. Den rå mannen fra Halden. Harald fra Schous, som mange av oss kjenner ham som. Kjært barn har mange navn, og Harald Rønneberg er et kjært barn i norsk underholdningsbransje. Harald er kanskje mest kjent fra Senkveld sammen med Thomas Numme hvor de har testet seg selv på de fleste aktiviteter; Tyrefekting, nakenyoga, strikkhopp, listen over ting han ikke mestrer er lang. Men på den lista finner man ikke "underholde". Der er han nemlig i sitt ess. Harald er den ultimate entertainer og som konferansier er han ypperlig på balansegangen mellom alvor og humor. Vi gleder oss. 

Vi åpner dørene kl. 19:00. Du henter navneskilt bakerst i Marmorsalen og vi ønsker deg velkommen med et glass sprudlende og litt å bite i.

Konferansier Harald Rønneberg leder an i et livlig og innholdsrikt program fra hovedscenen i Marmorsalen fra kl. 20:30.

Vi får taler av rektor Inge Jan Henjesand, påtroppende prorektor Amir Sasson og  leder av Alumni Advisory Board Maalfrid Brath.

BI ønsker å anerkjenne alumni som har gitt sin støtte til BI, som har utmerket seg innen sitt profesjonelle felt, og som bidrar tilbake til samfunnet. Vi deler ut BI Alumni Awards.  

Need Music sørger for topp stemning i Marmorsalen. Opplev Marthe Eberson fra Highasakite på flygel i Forstanderskapssalen. Hiv deg ut på dansegulvet i Hvelvet til livlige rytmer fra kveldens DJ.

Skulle du trenge en matbit i løpet av kvelden kan du fra kl. 21:30 kjøpe deilig street food i restauranten og kafeen. Drikke får du kjøpt i en av de mange barene du finner i Marmorsalen, Vinterhagen, Restauranten og Gullbaren.

Arrangementet er gratis. Bindende påmelding.

Påmeldingen er nå stengt. Ta kontakt med oss via alumni@bi.no dersom du har spørsmål.

Velkommen!

Handelshøyskolen BI

Praktisk info

  • Tid:fredag 1. juni 2018 19.00 - lørdag 2. juni 2018 02.00
  • Sted:Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo