-
Alumni

Q3 - Klar tale!

Møt andre alumni og få faglig påfyll med en vri!

Politikere krenker og krenkes, men hva kan vi lære fra retorikken deres? Og hvordan begeistrer du andre best? Torsdag 6. september får du svar på begge deler når vi inviterer til spennende foredrag, god stemning og en kveld utenom det vanlige!

Trond Giske er kjempelei seg, men det er ikke Sylvi Listhaug. En lærer kritiserer Oslo-skolen og elevene føler seg krenket. Gutta drar på trønderfest og Liv Signe Navarsete raser. Hva har disse sakene til felles? Hvordan skal du egentlig vite hva du skal si, når du skal si det og hvordan? I kveldens første foredrag tar Maria Isaksson for seg hvordan vi skal mestre fellesskapsretorikk og visdom.

I det neste foredraget snakker Erik Wilberg om teknikkene han bruker for å skape engasjement blant studentene, krydret med lærdom fra klasserommet, mediebransjen og strategifaget. Her blir det flere overraskelser underveis og som deltaker blir du aktivt trukket med i aktivitetene.

Maria Isaksson er førsteamanuensis ved institutt for kommunikasjon og kultur, har en doktorgrad innen tverrkulturell argumentasjon og hennes forskningsinteresser er blant annet retorikk hos ledere, politikere og organisasjoner. Erik Wilberg er førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI - campus Bergen, og har i mange år arbeidet med utviklingen av pedagogikken i strategi- og ledelsesfag. I 2018 vant han BIs pris for Pedagogisk Innovasjon.

BI Alumni Q er en livlig og lærerik møteplass for alumni fra BI. Som bokstaven Q indikerer, vil arrangementet finne sted hvert kvartal. Vi setter relevante temaer på agendaen, gjerne med en uformell, ny og overraskende vinkling. Det blir servert god mat og drikke i trivelige omgivelser i 7. etasje på campus Oslo. Vi oppfordrer deg til å dele raust av dine erfaringer og nettverk, og til å bygge nye relasjoner. Dette er en perfekt arena for et gjensyn med tidligere studievenner. Få med deg kullet ditt og delta på BI Alumni Q sammen!

PROGRAM
18.00-18.30: Registrering og sprudlende velkomst
18.30-19.15: Hvordan skal vi mestre visdom og fellesskapsretorikk? ved Maria Isaksson, førsteamanuensis, Handelshøyskolen BI
19.15-20.30: Vi setter oss til bords og nyter god mat og drikke
20.30-21.15: Hvordan skape engasjement ved Erik Wilberg, førsteamanuensis, Handelshøyskolen BI
21.15-22.00: Vrikk på din retorikk ut i mingling/small talk
22.00: Vel hjem!

Møt andre alumni og få faglig påfyll med en vri! Ikke gå glipp av BI Alumni Q3! Meld deg på i dag!

Velkommen!

Praktisk info

  • Tid:torsdag 6. september 2018 18.00 - 22.00
  • Sted:BI - campus Oslo
  • Kontakt:Mette Winger Eide (alumni@bi.no)