-
Alumni

Lederens verktøykasse: Selvledelse i praksis

BI Alumni inviterer til frokostmøte med Per-Magnus Thompson hvor du vil lære mer om hvordan selvledelse som ledelsesform kan passe i moderne organisasjoner.

Selvledelse er en ledelsesform som passer spesielt godt i moderne organisasjoner – med høyt kompetente medarbeidere og tøffe krav om endring.

Teorien om selvledelse foreslår en rekke strategier enkeltmennesket i organisasjoner kan benytte seg av for å lede seg selv. Formålet med disse strategiene er å motivere og utvikle seg, og å skape rammer som gjør at man både presterer godt og trives på jobb.

Det er ikke alltid så enkelt å få selvledelse til å virke til beste for organisasjonen. I verste fall kan satsing på selvledelse gå på bekostning av samarbeid og andre organisatoriske målsetninger.

Stipendiat Per-Magnus Thompson ved Handelshøyskolen BI vil forelese om hva som skal til for å bevege seg mot mer selvledelse i organisasjonen.

– Innføring av selvledelse har gode forutsetninger for å lykkes dersom prosessen integreres i virksomheters jobbing med organisasjonskultur, lederutvikling og medarbeiderutvikling, mener Thompson.

Lederens verktøykasse er en seminarserie ved Handelshøyskolen BI. Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser).

PROGRAM
Kl. 08.00-08.30 Registrering og enkel frokost.
Kl. 08.30-09.15 Implementering av selvledelse. Stipendiat Per-Magnus Thompson, Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI.
Kl. 09.15-09.30 Spørsmål og svar

Rom: C1-020

Auditorium vil skiltes fra hovedinngangen, Handelshøyskolen BI, Nydalsveien 37, Oslo.

Velkommen!

Praktisk info

  • Tid:fredag 28. september 2018 08.00 - 09.30
  • Sted:BI - campus Oslo
  • Kontakt:Mette Winger Eide (alumni@bi.no)