Alumni

Lederens verktøykasse: Bli en bedre formidler

Lyst til å bli flinkere til å presentere budskapet ditt muntlig? Høyskolelektorene Tor Haugnes og Nina Ronæs deler sine beste tips og triks med deg som leder

De fleste ledere må jevnlig presentere både hyggelige og mindre hyggelige budskap muntlig. Det kan være i form av en presentasjon, et foredrag, en tale, samtaler med medarbeidere eller å ta ordet i møter. Mange har et potensial til å bli flinkere. Det kan gi bedre resultater.

  • Hvordan når du best frem med budskapet ditt til en mindre forsamling, til litt flere tilhørere eller til en stor forsamling?
  • Hva kan du gjør om du er nervøs eller kjenner på angst før du skal prestere?
  • Hvordan kan du bli en bedre formidler?

Høyskolelektor Nina Ronæs ved Institutt for markedsføring ved Handelshøyskolen BI og høyskolelektor Tor Haugnes ved BIs Institutt for strategi og entreprenørskap brenner for muntlig presentasjons- og formidlingsteknikk.

Med bakgrunn i sin praktiske formidlingserfaring og smittende formidlingsglede har Ronæs og Haugnes utviklet verktøy i muntlig formidlingsteknikk for ledere. De vil ikke nøye seg med å fortelle om sine beste tips og triks. De vil også demonstrere dem i bruk. Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av. 

Lederens verktøykasse er en seminarserie ved Handelshøyskolen BI. Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser).


Program:
08.00 Frokost/registrering/mingling for deltakere
08.30-08.35 Åpning av seminaret.
08.35-09.15 Muntlig formidlingsteknikk for ledere. Høyskolelektor Nina Ronæs og høyskolelektor Tor Haugnes, Handelshøyskolen BI.
09.15-09.30 Spørsmål og svar.

Auditorium vil skiltes fra hovedinngangen, Handelshøyskolen BI, Nydalsveien 37, Oslo.

Velkommen!

Praktisk info

  • Tid:fredag 14. desember 2018 08.00 - 09.30
  • Sted:BI - campus Oslo
  • Kontakt:Mette Winger Eide (alumni@bi.no)