-
Næringsliv og Alumni

BI Alumni

BI Alumni er ditt globale nettverk med medlemmer i over 80 land. Vi gir deg unike muligheter til å holde fagkunnskapen din oppdatert og samtidig bygge videre på ditt profesjonelle nettverk.

Som alumni har du et muligheten til å delta på et bredt utvalg arrangementer, på campus i Norge og i utvalgte byer i Europa og Asia. 

På BI alumni-portalen kan du melde deg inn i nettverksgrupper basert på faglige interesser eller hvor du bor, og motta invitasjoner til arrangementer som er relevante for deg. Du kan også benytte portalen til å finne andre alumni og bygge nettverk. Husk å hold kontaktinformasjonen din oppdatert!

Faglige nettverksgrupper i Oslo

Faglige nettverksgrupper gir deg ny kunnskap, faglige oppdateringer og mulighet for nettverksbygging med alumni som deler dine faginteresser.

Hold kunnskapen oppdatert gjennom interessante og relevante foredrag. Logg deg på alumni-portalen og meld deg inn i faglige nettverksgrupper:

Energi,Shipping & Offshore - Finans - HR & Ledelse - Innovasjon & Entreprenørskap -  Markedsføring - Politisk Økonomi - PR & Kommunikasjon - Strategi - Kultur & Ledelse - Retail Management - Samfunnsøkonomi - Styrearbeid - Supply Chain Management

Bli også med i gruppen for Lederens verktøykasse for å motta invitasjoner til månedlige frokostseminarer på BI-campus Oslo. Denne populære seminarrekken gir deg det siste innen forskning fra noen av BIs beste forskere.  

Internasjonale nettverksgrupper

Bli med i internasjonale nettverksgrupper og møt oss på alumni arrangement i Europa og Asia.

Møteplassene gir deg faglige oppdateringer, og mulighet for å møte norske og internasjonale alumni der du bor. Nettverkstreff utenfor Norge tar ulike former, for eksempel som uformelle sosiale arrangementer og faglige foredrag, men gir uansett en fantastisk mulighet til å bygge nettverk og dele erfaringer.

Logg deg på BI Alumni-portalen for å få oversikt over arrangementer og meld deg inn i våre internasjonale nettverksgrupper:

Kina - Danmark - Frankrike - Tyskland - Italia - Romania - Russland  - Spania - Sveits - Ukraina - Storbritannia - Vietnam

BI Alumni London - bygg nettverk og del av din erfaring

Nettverksgrupper i Bergen, Stavanger & Trondheim

Få faglig påfyll og bygg nettverk, gjennom akademiske, sosiale og næringslivsrelevante arrangementer. BI samarbeider tett med næringslivsforeningene i Bergen og Stavanger, og med Pirsenteret i Trondheim.

Meld deg inn i nettverksgruppen for din by på BI Alumni-portalen, og motta invitasjoner til  aktuelle arrangementer.


BI - CAMPUS BERGEN

Alumni i Bergen-området inviteres til Kunnskapsfrokost. Seminarene er til nytte og inspirasjon for ledere og andre som er interessert i ledelse. Næringslivet i Bergen er godt representert på disse månedlige frokostseminarene, noe som gir deg gode muligheter for å utvide nettverket ditt. BI-campus Bergen inviterer også til den årlige BI Alumni-dagen.

BI - CAMPUS STAVANGER
Alumni i Stavangerområdet inviteres til Lederskolen, et samarbeid mellom BI og Næringslivsforeningen i Stavanger-regionen. Lederskolen finner sted 6-8 ganger i året og er en viktig møteplass for næringslivet. BI-campus Stavanger arrangerer også egne nettverkstreff for alumni, med fokus på faglig påfyll og sosial nettverksbygging.

BI - CAMPUS TRONDHEIM
Alumni i Trondheimsområdet inviteres til Lederens verktøykasse, en serie kunnskapsfrokoster for deg som er leder eller interessert i ledelse. Her møtes næringsliv og alumni fra hele Trondheimsregionen, som gir deg en god arena for nettverksbygging. I tillegg holdes det egne nettverkstreff for alumni, av både faglig og sosial karakter.

 

Nettverksgrupper basert på grad

Eksklusive grupper for deg med en Executive Master of Management, EMBA eller doktorgrad. Gruppene har fokus på kompetanseutvikling, nettverk og erfaringsutveksling for alumni med felles BI bakgrunn.

Du blir automatisk medlem av gruppen som tilhører ditt studium. Husk å aktiver alumni-profilen din og hold kontaktinformasjonen din oppdatert, for å motta invitasjoner og informasjon som er relevant for deg. 

Har din klasse et ønske om å møtes igjen?

Organiser en gjenforening og gi klassen din mulighet til å opprettholde relasjonene fra studietiden.

Vi gir gjerne råd og kan bistå med blant annet e-postlister, utsendelse av invitasjoner, registrering av påmeldinger, og å finne faglige ressurser til arrangementet. Kontakt oss for mer informasjon.