Om BI

Campus Oslo

Oslo er hovedsetet for Handelshøyskolen BI. Vi holder til i moderne og flotte lokaler i Nydalen. Alle studier, kurs og programmer som tilbys ved Handelshøyskolen BI er tilgjengelig her.

Fasilitetene

BI-bygget i Nydalen er BIs hovedsete og har som visjon å være "Et inspirerende læringsrom" for både studenter, ansatte og øvrige brukere av bygget.

I august 2005 samlet BI all sin virksomhet i Oslo og Sandvika til et flunkende nytt bygg i Nydalen. Naturlig lyse og åpne arealer bidrar til å gjøre BI i Nydalen til en liten landsby der alle kan føle seg velkommen. Her er 6000 mennesker konstant i bevegelse.

Bygget er delt inn i fire blokker fordelt på syv plan og er formet som en by med et gatenett, hvor man kan se oppover, nedover og bortover. Her kan studenter og forelesere kommunisere og gå på kryss og tvers. Det finnes terrasser, gallerier, nisjer og avsatser som skaper møteplasser og liv på de store områdene.

Rulletrappen midt i bygget går bare en vei – oppover! Den tar deg direkte opp til biblioteket som er plassert i de to øverste etasjene, på den mest solrike og åpne delen av bygget.

 • Undervisningsrom

  Bygget er skreddersydd for undervisningsvirksomhet med fleksible planløsninger som gjør det mulig med ulike former for pedagogikk. Vi har 20 auditorium og 28 klasserom.

 • Leseplasser

  Vi tilbyr både gruppearbeidsplasser, fleksible arbeidsplasser, stille leseplasser og stasjoner med PC. Totalt har vi mer enn 3000 leseplasser på campus, plassert rundt i bygget og i biblioteket.

 • Grupperom

  I byggets underetasje har vi 48 grupperom, og i biblioteket finner du 46 grupperom og 9 AV-rom. Grupperommene rommer 4-6 personer.

 • Mat & Drikke

  Vi gir våre studenter et bredt tilbud av mat og drikke, og campusen har studentkantine, kiosker og kaffebarer. Målet er å tilby variert mat laget av friske råvarer. Vår studentkantine har plass til ca 1500 personer.

  14453

  Antall studenter

  50 / 50

  Fordeling kvinner/menn

  27,54

  Gjennomsnittsalder

Nytt fra campusen

Vi presenterer saker som er viktige for skolen og gir innblikk i hvordan det går videre med tidligere studenter.

     

Campus Oslo

7 grunner til å studere ved campus Oslo

BIs hovedcampus tilbyr en rekke muligheter og solide karriereutsikter.

Studier og kurs

På BI jobber vi hardt for at studentene skal få undervisning etter topp internasjonal standard.

Det er over 15 000 handelshøyskoler i verden. Kun 74 av dem har oppnådd å bli hedret som Triple Crown School, og BI er en av dem. For studentene våre betyr dette at du får en utdannelse med svært god anseelse både i det norske og internasjonale arbeidsmarkedet.

Alle studier, kurs og programmer som tilbys ved Handelshøyskolen BI er tilgjengelig ved vår campus i Oslo.

Finn utdanningen for deg og din karriere

Utforsk utvalget av studier og kurs på BI - campus Oslo med et søk på interessen din (f.eks markedsføring, kultur eller finans).

Heltid
Deltid
Studere ved BI

Studieliv

Skaff deg oversikt over tilbud til deg som velger Oslo som studiested.

Studere ved BI

Studentbolig i Oslo

Se hvordan du søker om studentbolig når du er student ved BI.

Studere ved BI

Søknad og opptak

Få informasjon om søknadsprosessen, opptakskrav og annet du måtte lure på.

Studere ved BI

Allerede student?

Logg inn i studentportalen @BI.

Aktiviteter

Kalender

Hva skjer på campus Oslo?

Nøkkelinfo

Handelshøyskolen BI har en svært sentral plassering i Nydalen. Reiser du med buss eller T-bane tar det rundt 10 minutter fra Oslo sentrum.

I perioder (f.eks ved eksamensperioder, høytider etc.) vil åpningstider avvike fra de ordinære tidene som vises nedenfor.

Kontakt


Campus Oslo


Telefon: +47 46 41 00 00
E-post: studier@bi.no

Besøksadresse:
Handelshøyskolen BI
Nydalsveien 37
0484 Oslo

Postadresse:
Handelshøyskolen BI
0442 Oslo

 


Ordinære åpningstider


Resepsjonen

Man-fre: 07:30-16:00
Lør-søn: Stengt

Bygget
Man-fre: 07:30-21:30
Lør-søn: 08:00-18:00

Biblioteket
Man-fre: 07:30-21:00
Lør-søn: 08:30-17:30