-
Tilbake til forsiden

The Connected Care Conference

Framtidens helsetjenester

HOVEDFOREDRAGSHOLDERE

Zayna Khayat

VP, Client Success & Growth, Teladoc Health Canada
Adjunct Professor, Health Sector Strategy, Rotman School of Management, University of Toronto

Bio: 

Zayna er adjunkt ved avdeling for Strategi i helse ved Rotman School of Management ved University of Toronto, der hun underviser i helseinnovasjon. Zayna fullførte doktorgraden i diabetesforskning ved University of Toronto (2001), etterfulgt av en karriere innen strategisk rådgivning, inkludert som leder innen helseavdelingen i The Boston Consulting Group (BCG).

Fra 2014 til 2017 ledet Dr. Khayat arbeidet med helseinnovasjon ved MaRS Discovery District, et stort innovasjonssenter basert i Toronto – med fokus på helseinnovasjon og sosial økonomi. Hos MaRS bidro Zayna og teamet hennes til mer smidig innovasjon i helsevesenet i Ontario og rundt om i verden.

Zayna er VP for Growth & Client Success hos Teladoc Health i Canada, og er helsefuturist for Deloitte Canadas satsing på helse- og omsorgstjenester.

Lorna Ross

Chief Innovation Officer / Adjunct Faculty,
College of Surgeons in Ireland / Mentor at Unreasonable

Bio:

Lorna Ross er en internasjonalt anerkjent leder innen designdrevet innovasjon. Karrieren hennes spenner over 30 år med å lede strategisk design på tvers av en rekke industrisektorer, fra helsevesen til offentlige tjenester. Arbeidet hennes ved The Mayo Clinic etablerte den første og største designaktiviteten i en akademisk, medisinsk institusjon og ble internasjonalt anerkjent som standarden i pasientsentrert transformasjon av helsevesenet.

I 2018, mens hun var på Accentures Global Innovation Center, The Dock, grunnla hun Human Insights Lab i samarbeid med Trinity College School of Humanities, og utforsket de etiske og filosofiske implikasjonene av nye teknologier. Gjennom dokumentaren Big Life Fix av RTE/ Science Foundation Ireland, ble Lorna en talsperson for irsk design og innovasjon, særlig knyttet til bruk av design for samfunnsutvikling.