Arrangement

Lederskolen 4: Lean og ledelse

Hvordan skape entusiasme, økt kundetilfredshet og lønnsomhet ved å lede en virksomhet ved hjelp av LEAN-prinsipper?

Vi får besøk av Kenneth Gilje fra Gilje Tre, som ble kåret til Årets norske Leanvirksomhet i 2015. I tillegg er førsteamanuensis Pål Berthling-Hansen tilbake - garantert nyttig.

Kenneth Gilje, lean/GPS koordinator i Gilje Tre AS
Med 15100 gjennomførte forbedringer på 10 år, et svært sterkt kundefokus og meget gode forbedringer i ledetid og kvalitet, var Gilje en av tre kandidater til Årets norske Leanvirksomhet i 2015. Jubelen stod i taket da Gilje ble kåret til årets vinner! 

På Lederskolen forteller Kenneth om arbeidet som ligger bak denne prisen, og hvordan bedriften gjennom flere år har hatt fokus på forbedringsprosesser og effektivitet.

"Lean" er en filosofi som kan bidra til bedre organisering og samarbeid på alle nivåer i organisasjonen. Førsteamanuensis Pål Berthling-Hansen ved Handelshøyskolen BI vil i sitt foredrag ha fokus på hva ledere trenger å vite om «Lean»-filosofien. Det kan være første skritt mot kontinuerlig forbedring og verdiskaping på arbeidsplassen din. Han ønsker gjennom foredraget å besvare blant annet spørsmål som hva er lean, hvilke effekter kan man få ut av lean og hva som kreves av organisasjonen for å kunne få ut store effekter av en lean prosess.

Husk nettverkstimen fra kl. 09.45 med mingling og lunsj. 

Pris:
Medlem av Næringsforeningen: kr 700
Ikke medlem av Næringsforeningen: kr 2100
Student ved Handelshøyskolen BI eller medlem av BI Alumni: Ingen avgift

Velkommen!

Praktisk info

  • Tid:fredag 19. mai 2017 11.00 - 13.00
  • Sted:BI - campus Stavanger
  • Påmeldingsfrist:Tirsdag 16. mai kl. 13.00
  • Kontakt:Hege Hovland (hege.hovland@bi.no)