Rektor inviterer

Rektor inviterer: Spiff

Spiff ble startet i 2015 av gründerne, småbarnsfedrene og studiekameratene fra BI, Carl Nicolai Wessmann og Steve Mellbye-Stølen. Onsdag ettermiddag 27. september deler de sin historie og sine erfaringer.

Spiff ble startet i 2015 av gründerne, småbarnsfedrene og studiekameratene, Carl Nicolai Wessmann og Steve Mellbye-Stølen. Til sammen har de over 15-års erfaring fra blant annet Schibsted Media Group, Harvard Business School og DNB bank. 

Steve og Carl-Nicolai møttes på BBA studiet på BI i Oslo og bestemte seg allerede da for at de ønsket å starte noe eget. Planen ble midlertidlig lagt på hyllen, da de begge fikk spennende jobbmuligheter i DNB og Handelsbanken. 

Mellbye-Stølen jobbet ni år i DNB, både i Innovasjonsdivisjonen og deretter i Konserninvesteringer. I tillegg til å ha vært programmerer og spillutvikler på fritiden. Han har BBA fra BI. 

Wessmann startet karrieren innen corporate finance i Handelsbanken Capital Markets, før han entret mediebransjen og Schibsted. Her arbeidet han med internasjonalt mediearbeid i strategi-avdelingen. Han har MSc Business & Economics (Sivøk) fra BI og lederutdannelse fra Harvard Business School. 

Noen år tilbake begynte planene om å starte noe eget å spire igjen. Etter leggetid for barna begynte de så smått å planlegge det som nå er blitt til Spiff. Med hjerte for sparing, så de et stort potensialet i en spennende målgruppe. De ønsket å gjøre sparing mer tilgjengelig for alle og tilpasset verden vi lever i idag.

Onsdag 27. september kan du høre historien in real life når Spiff-gründerne gjester BI, som en del av Rektor inviterer-konseptet. Wessmann og Mellbye-Stølen vil først gi en kort introduksjon av seg selv og Spiff, før høyskolelektor og flammekasterpedagog, Tor Haugnes kjører spørsmålsseanse og modererer samtale med publikum. 

Etter seansen blir det servert noe lett å spise og noe godt å drikke. 

NB: Begrenset antall plasser! Husk å melde deg på. 

OM SPIFF

Spiff er fremtiden for sparing, tilpasset den verden vi lever i idag. Spiff forandrer måten du sparer på og gir deg bedre kontroll på pengene dine, med med oversikt over dine spareplaner rett på smartelefonen din. Ved bruk av teknologi, design og gamification, blir sparing enklere, sosialt og mer engasjerende, med skreddersydde varsler og motivasjon for at du skal nå dine mål. Slik Airbnb har endret reiseliv og Spotify har endret musikk,  endrer Spiff sparing for alltid-  og gjør både sparing og investering mer tilgjengelig. 

Spiff ble sommeren 2017 godkjent som Verdipapirforetak med konsesjon fra Finanstilsynet. Konsesjonen styrker Spiff sin posisjon som uavhengig plattform i markedet. 

REKTOR INVITERER

Rektor inviterer er en forelesningsrekke ved Handelshøyskolen BI hvor rektor, Inge Jan Henjesand, inviterer toppledere i norsk næringsliv og politikk til å holde et aktuelt foredrag for studentene. 

Praktisk info

  • Tid:onsdag 27. september 2017 16.00 - 18.00
  • Sted:BI StartUp
  • Pris:Gratis
  • Kontakt:Hannah Møller Endresen (hannah.m.endresen@bi.no)