Aktivitetskalender

It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)

Digitalisering, disrupsjon og blockchaining - er buzzordene årets Grinch, eller en velsignelse i forkledning?

Den teknologiske utviklingen går raskere og raskere, og samtidig er det viktigere enn noensinne å henge med i svingene. På seminarer, kurs og i media har vi i 2018 blitt teppebombet med informasjon om de nye buzzordene digitalisering, disrupsjon og blockchaining. Men har du egentlig blitt noe klokere, eller er du mer forvirra enn noensinne?

All denne informasjonen kunne fått en hvilken som helst datamaskin til å kortslutte. Så hvordan plukke ut det som er viktig, så vi ikke går glipp av verdifulle muligheter for utvikling?

Det vil Påfyll på Piren hjelpe deg med! Gå julen i møte med senkede skuldre og lav puls mens du lar et panel av Trondheims fremste tech-hoder sammen med Handelshøyskolen BI gjøre sorteringsjobben for deg. De dykker ned i informasjonshavet og fisker opp for oss det som viktig, fortalt med forståelige eksempler. Ribbe står ikke på menyen, men du vil få servert friskt pågangsmot til å ta tak i de fantastiske mulighetene som ny teknologi gir deg.

Ta turen til Påfyll på Piren i desember og få kunnskapen du trenger til å sende din bedrift som en rakett inn i det nye året.

 

Velkommen!

Praktisk info

  • Tid:tirsdag 18. desember 2018 08.00 - 10.00
  • Sted:Pirsenteret, Havnegaten 9
  • Kontakt:Hege Fauskanger Lie (hege.f.lie@bi.no)