For ansatte og inviterte gjester

75 års jubileums­markering

Våre ansatte, studenter, alumni, eksterne relasjoner og samarbeidspartnere inviteres til jubileumsmarkering.

Fra opprettelsen i 1943 har Handelshøyskolen BI vokst til å bli en av Europas største handelshøyskoler. Med ca. 20.000 studenter har vi i løpet av våre 75 år blitt en betydelig utdanningsaktør både i Norge og internasjonalt.

Dette skal vi markere og rektor Inge Jan Henjesand inviterer ansatte, utvalgte gjester og alumni til jubileumsmarkering fredag 1. juni i Oslo Rådhus. Sentralt for arrangementet står også utnevnelse av nye æresdoktorer:

Program

12:15 - 13:00: Kakespising for alle utenfor Auditoriet Finn Øien

13:00 - 13:30: Bysteavduking av BIs grunnlegger, Finn Øien, ved hovedinngangen

13:30 - 16:00: Ansatte, studenter, alumniog andre gjester inviteres til å overvære korte foredrag av våre nye æresdoktorer i Auditoriet Finn Øien på campus Oslo.

  • Professor John Y. Campbell, “Structuring Mortgages for Macroeconomic Stability”
  • Professor Robert W. Knechel, "Who Do You Trust?  Auditing and the (Political) Economy"
  • Professor Ajay Kohli, "Customer Centricity"
  • Professor Trond Petersen, “Family Policies and Gender Equality in Norway 1980-2015”
  • Professor Emeritus Charles Snow, “Actor-Oriented Organizations”

16:00 - 17:00: Enkel servering av mat utenfor Finn Øien

19:00 – 20:00: Jubileumsseremoni og kreering av æresdoktorer i Oslo Rådhus

  • Konferansier er tidligere artist og politiker, Åse Kleveland
  • Åpning ved ordfører Marianne Borgen
  • Tale fra BI-rektor Inge Jan Henjesand
  • Tale fra statssekretær i kunnskapsdepartementet Rebekka Borsch (V)
  • Musikalsk fremføring av fiolinist Arve Tellefsen
  • Musikalsk fremføring av Åse Kleveland
  • Kreering av æresdoktorer

20:00 – 21:30: Høytidlig mottakelse i Oslo Rådhus

Praktisk info

  • Tid:fredag 1. juni 2018 13.00 - 21.30
  • Sted:Oslo Rådhus

Samtidig med seremonien i Oslo Rådhus gjennomføres også en jubileumsmarkering til ære for våre alumni på Sentralen i Oslo Sentrum.