Aktivitetskalender

Lederskolen: Helt sjef i sosiale medier

Høyskolelektor Cecilie Staude presenterer i dette foredraget sosiale medier for ledere.

De fleste bedrifter er godt kjent i sosiale medier, og har tatt i bruk dette for å nå ut til kundene. Digital samhandling bidrar til at virksomheten kan hente ut organisasjons- og markedsgevinster. Staude snakker om hvordan du som leder kan utnytte dette potensialet ytterligere.

Sosiale medier kan bidra til å fremme samarbeid, samskaping (co-creation) og innovasjon både på arbeidsplassen og i relasjonene med bedriftens øvrige interessenter. Sosiale medier kan også bidra til å endre lederrollen. - Ledere utfordrers til å måtte gi fra seg makt og bli åpnere og mer involverende, sier hun.

Sammen med Staude får du også høre Christian Kamhaug. Han ble kåret til Årets sosiale medier-rådgiver i 2016. Han elsker å formidle, og har holdt foredrag og innlegg på konferanser i hele Norge og rundt i Europa. Høsten 2014 satt han i juryen som kåret verdens beste flyselskaper på sosiale medier under Travel Distribution-konferansen i New York.

Christian Kamhaug er Social Media & Digital Channels Director i Intrum. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering innen information management, og har gjennom hele karrieren jobbet med digitalt salg og kommunikasjon.

Husk nettverkstimen fra kl. 09.45 med mingling og lunsj.

Pris:
Medlem av Næringsforeningen: kr 700
Ikke medlem av Næringsforeningen: kr 2100
Student ved Handelshøyskolen BI eller medlem av BI Alumni: Ingen avgift

Velkommen!

Praktisk info

  • Tid:fredag 23. mars 2018 11.00 - 13.00
  • Sted:BI - campus Stavanger
  • Påmeldingsfrist:Onsdag 21. mars kl. 10.00
  • Kontakt:Hege Hovland (hege.hovland@bi.no)

Påmelding er avsluttet.