Aktivitetskalender

Lederskolen 1: Slik får du det beste styret

Kom og hør BIs styreekspert Morten Huse snakke om ledelse, styrer, styrearbeid, eierskap i arv og hvordan du får det beste styret.

I tillegg kommer bedriftsgründer Tore Christiansen og daglig leder for SFF Boye Christiansen for å snakke om reisen de har hatt, planene for framtiden, og deres betraktninger på god ledelse og godt styrearbeid.

Morten Huse er professor ved institutt for kommunikasjon og kultur ved Handelshøyskolen BI. Hans fagområde er styrer og med fokus på verdiskapende styrer, kvinner i styrer, familiebedrifter og entreprenørielle bedrifter. På disse områdene er han en av verdens mest siterte forskere, og han har forelest eller holdt foredrag i ca 25 ulike land. Han er spesielt kjent for sin bok «Boards, Governance and Value Creation: The Human Side of Corporate Governance». I Norge er hans bok «Styret: Tante, Barbar elle Klan» mye brukt.

Huse vil også se nærmere på hva som skiller familiebedrifter og andre bedrifter når beslutninger skal tas, og det er nødvendig med omstilling?. To av tre norske aksjeselskaper er familieselskaper der én familie kontrollerer mer enn halvparten av aksjene. Hvordan påvirker dette styrearbeidet? Og hva med styrekvotering?

Tore Christiansen har startet og drevet SFF i en årrekke. Nå er det sønnen Boye Christiansen som har overtatt lederrollen.

Denne samlingen passer for alle som jobber eller er opptatt av ledelse og styrearbeid.

Praktisk info

  • Tid:fredag 21. september 2018 11.00 - 13.00
  • Sted:BI - campus Stavanger
  • Påmeldingsfrist:20. september kl. 10
  • Kontakt:Hege Hovland (hege.hovland@bi.no)

Husk nettverkstimen fra kl. 09.45 med mingling og lunsj.

Pris:
Medlem av Næringsforeningen: kr 700
Ikke medlem av Næringsforeningen: kr 2100
Student ved Handelshøyskolen BI eller medlem av BI Alumni: Ingen avgift

 

Påmelding er avsluttet.