-
Aktivitetskalender

Lederskolen IV: Strategi og ledelse

Hvordan skape nytt næringsliv og nye arbeidsplasser: Om kompetanse, klynger og innovative økosystemer. Velkommen på Lederskolen med den anerkjente foreleseren Torger Reve.

BI avlyser alle konferanser for å redusere smitterisiko

Som et viktig ledd i å bidra til å redusere smitte av koronaviruset (COVID-19), besluttet BIs ledelse tirsdag 10. mars å avlyse alle eksterne events ved BIs campuser i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger ut april.

Se denne siden for mer informasjon

 

Torger Reve er professor emeritus ved Handelshøyskolen BI hvor han i mange år var professor i strategi og industriell konkurranseevne. Han har også vært rektor ved Handelshøyskolen BI i to perioder. Før det var han professor ved Norges Handelshøyskole og adm dir ved Stiftelsen for Samfunns- og næringslivsforskning (SNF), Bergen.

Torger Reve har doktorgrad i markedsføring fra Northwestern University, Chicago, postdoc fra Stanford University og gjesteforsker ved Harvard Business School og ved ledende universiteter i Singapore, Japan og China. Torger Reve er kanskje mest kjent for sine forskningsarbeider innen næringsklynger og kunnskapsbasert næringsutvikling, og han arbeider for tiden i Aker og REV Ocean med å utvikle et globalt havsenter med fokus på bærekraft. Han har bred styreerfaring fra næringslivet, og er en mye brukt foredragsholder både innenlands og i utlandet. Han har sine familierøtter fra Jæren.

Praktisk info

  • Tid:Friday, 24 April 2020 09:45 - 13:00
  • Sted:BI - Campus Stavanger
  • Kontakt:Bernt Skandsen (bernt.skandsen@bi.no)

Husk nettverkstimen fra kl. 09.45 med mingling og lunsj.

Pris:
Medlem av Næringsforeningen: kr 750
Ikke medlem av Næringsforeningen: kr 2250
Student ved Handelshøyskolen BI eller medlem av BI Alumni: Ingen avgift

Her kan du lese info om transport og parkering.