-
Aktivitetskalender

Kunnskapsfrokost: Håpets rolle i styring av organisasjoner

Håp handler om det vi ikke ser, og håp er nært knyttet til inspirasjon, kreativitet og evnen til å forestille seg en bedre fremtid. I dette foredraget vil Christian Andvik introdusere publikum for hvordan man tenker om håpets rolle i styringen av organisasjoner.

Tirsdag
10
Mars
  • Starter:08.00, 10. mars 2020
  • Slutter:10.00, 10. mars 2020
  • Sted:BI - campus Bergen
  • Kontakt:Marianne Farsund (marianne.g.farsund@bi.no)
Meld deg på

Hva er egentlig håp, og hvor kommer det fra? Er sjefen din flink til å inspirere håp når organisasjonen møter usikkerhet, eller er hun redd for skammen og fortvilelsen som vil følge dersom det viser seg at hun tok feil? Kan vi gi noen håp uten å ta på oss risikoen for skuffelse? Og kan vi tilgi ledere som har gitt oss falske forhåpninger?

I dette foredraget vil høyskolelektor Christian Andvik introdusere publikum for hvordan man tenker om håpets rolle i styringen av organisasjoner. Håp handler om det vi ikke ser, og håp er nært knyttet til inspirasjon, kreativitet og evnen til å forestille seg en bedre fremtid. I foredraget kommer Andvik inn på hvordan organisasjoner som tilrettelegger for håpefulle relasjoner, der det er rom for tilgivelse og justering av kursen, er bedre rustet for endringsarbeid og reformer.

Program

Frokost og registrering kl 08.00-08.30
Forelesning fra kl. 08.30-10.00

Handelshøyskolen BI - campus Bergen 
Adresse: Kong Christian Frederiks plass 5, 5006 Bergen