Kalender

Lederens verktøykasse: Å bygge gode relasjoner i kampens hete

Når er «det rette tidspunktet» for å ta opp et utfordrende tema med en medarbeider, og hvordan kan du lykkes med å bygge tillit samtidig som problemet blir løst?

BI avlyser alle konferanser for å redusere smitterisiko

Som et viktig ledd i å bidra til å redusere smitte av koronaviruset (COVID-19), besluttet BIs ledelse tirsdag 10. mars å avlyse alle eksterne events ved BIs campuser i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger ut april.

Se denne siden for mer informasjon

 

Samtaler om for eksempel lave prestasjoner, samarbeidsproblemer eller sykefravær kan være noe som utsettes litt for lenge, eller som tas når tålmodigheten er slutt. Mange ledere kvier seg fordi de er redd for at relasjonen kan bli dårligere eller at tilliten skal bli brutt. Andre ledere tar opp tema, men opplever at det ikke blir noen forbedring samme hvor tydelige de selv mener de er.

I dette frokostseminaret vil Ide Katrine Birkeland snakke om balansen mellom tillit og problemløsing, hvorfor det er så vanskelig å få til langvarig forbedring, og hvordan ledere kan adressere utfordrende tema samtidig som man bygger gode relasjoner.

 

Program

Kl. 08:00 - 08:30 Registrering, frokost og mingling

Kl. 08:30 - 09:30 Å bygge gode relasjoner i kampens hete

Lederens verktøykasse er en seminarserie ved Handelshøyskolen BI. Fri deltakelse

Praktisk info

  • Tid:fredag 27. mars 2020 08.00 - 09.30
  • Sted:BI - campus Oslo
  • Kontakt:Bjørn K. Svendsen (alumni@bi.no)

Ide Katrine Birkeland

Ide Katrine Birkeland er førsteamanuensis ved Institutt for Kommunikasjon og Kultur på BI, der hun forsker på ledelse, kommunikasjon og motivasjon. Hun er fagansvarlig for BI satsningen Lærende ledelse og veileder ledere i hvordan de håndterer komplekse problemer.