Velkommen til konferanse

TBLI konferanse Nordic

Vi ser frem til vår første ESG & Impact Investering konferanse i Norden, i regi av Handelshøyskolen BI i Oslo!

I samarbeid med Triple Bottom Line - TBLI - arrangerer vi nå en større konferanse om samfunnsansvarlige investeringer. Dette er første gang konferansen holdes i Norden, og vi har derfor valgt å ta inn en nordisk vinkling som et sentralt moment. Ved siden av tradisjonelle tema som ESG, Impact Investment, og investeringer i et klimaperspektiv, tar konferansen derfor opp spørsmålet om samfunnsansvar i nordisk finans. Konferansen avsluttes med grønt entreprenørskap.

På to dager, får deltakerne en plattform for å lære om dagens trender i bærekraftig investering og samfunnsansvar i Norden - og rikelig anledning til å finne nye forretningspartnere. Forhåpentligvis vil du være i stand til å bli med oss!
ENTREPENØR PRESENTASJONER INNEN GRØNN TEKNOLOGI & KLIMA ENDRING

Unikt for denne hendelsen, er at vi har valgt å invitere gründere til å presentere sin innovative grønne teknologi og klimaendringesrelaterte prosjekter til investormiljøet.
SPESIALPRIS FOR NORDIC SIF-MEDLEMMER, INVESTORER OG NGO

TBLI Konferansen tilbyr 50% rabatt til alle nordiske SIF medlemmer. Vennligst kontakt oss for rabattkode. Vi ønsker også velkommen aktive eiere / investorer, frivillige og forskere med denne spesialprisen. Påmelding her
BLI MED OSS ​​SOM EN STUDENT VOLUNTEER

Vi ønsker studenter velkommen som frivillige til å støtte oss på arrangementet. Klikk her for å søke.

Klikk her for løpende oppdatert program.

Praktisk info

  • Tid:onsdag 10. september 2014 00.00 - torsdag 11. september 2014 00.00