BI utdanner Kinas olympiske komité

8. januar 2007

Handelshøyskolen BI og Fudan School of Management har startet opp et nytt MBA program for medlemmer av den kinesiske olympiske komité (COC).

MBA-programmet er en viktig del av COCs forberedelser til de olympiske leker i Beijing sommeren 2008.

Programmet ble åpnet den 20. desember i COCs (China Olympic Committee) hovedkontor i Beijing. Programmet har 40 deltagere og mer enn halvparten er medlemmer av COC. Resten av deltagerne er industriledere innenfor Kinas raskt voksende sportsindustri.

Minsterråd Kjell Tormod Pettersen representerte den norske ambassaden i Beijing, og talte ved åpningen. Under åpningsseremonien ble det i tillegg holdt taler av Shi Kangcheng, Director General, The Personnel Department of General Administration of Sport, China, Sun Yimin, Associate Dean, School of Management, Fudan, Patrick Wang, Chief Representative Nike Cooperation, China, Henning Kristoffersen, Director of Studies China Programs, BI.

Leverer kompetanse til OL i Beijing
Programmet, som er deltid og modulbasert, varer i 18 måneder. Det er en viktig del av COCs forberedelser til de olympiske leker i Beijing sommeren 2008. For BI og Fudan er det et viktig prosjekt som gir stor prestisje i Kina. BI er med dette en av de svært få nordiske aktører som leverer kompetanse til gjennomføringen av de olympiske leker i Kina.

BI utvider stadig sin virksomhet i Kina. I 2006 startet BI og Fudan tilsammen fire MBA klasser. I tillegg til OL programmet, ble det startet to åpne klasser i Shanghai med 60 deltagere i hver klasse. Det ble også startet et bedriftsprogram for Ericsson Academy i Beijing med 55 deltagere. 
      

Du kan også se alle nyheter her.