BI Corporate markerer seg internasjonalt

15. mai 2007

Som en av tre skoler i Norden er Handelshøyskolen BI inne på Financial Times-listen over verdens fremste leverandør av bedriftsprogrammer. BI som også for to år siden var rangert på listen, plasseres på en respektabel 65. plass i verden.

- BI har hittil ikke satset like målrettet i markedet for skreddersydde bedriftsprogram, som vi har gjort med etter- og videreutdanningsprogram for individer. At BI allerede nå markerer seg internasjonalt, bekrefter potensialet i denne satsingen, sier rektor Tom Colbjørnsen ved Handelshøyskolen BI.

Colbjørnsen mener det gir anerkjennelse å være inne på en så respektert rangering, noe han også tror blir lagt merke til. Han trekker videre frem at kundetilfredshet er et viktig parameter i undersøkelsen, og at dette er noe BI legger stor vekt på innefor bedriftssatsingen.

 

Du kan også se alle nyheter her.