BI på lufta med nytt webdesign

24. mai 2007

BI lanserer i dag nye websider. En bedre teknisk løsning og nytt design vil gjøre websidene mer brukervennlige.

Vi har skapt et design som er mer inkluderende for brukeren. Vi har tatt vare på de gode løsningene i den tidligere versjonen, og lagt til forbedrede funksjoner. På den måten blir det enda lettere å finne frem i studiene BI tilbyr, sier Claus Martin Torp, designer ved WM-data.

I tillegg har vi fått et format som er optimalisert for 1024 pixler, og et synlig innhold som er 970 pixler bredt. Forbedret teknisk funksjonalitet gir dessuten større fleksibilitet til webredaktørene.

– Vi får en bedre optimalisering mot søkemotorer, og har fått et rammeverk som gjør det mulig å kode innholdet mer semantisk korrekt, sier André Brynildsen, system utvikler ved Handelshøyskolen BI.

BI ønsker nemlig å tilpasse seg WAI-standard (Web Accessability Initiative) så langt som mulig. Dette gjør det blant annet enklere for funksjonshemmede å benytte websidene våre.

Tekniske utfordringer er en fundamental bit i ethvert webprosjekt, og det er vanskelig å lansere et websted med 6000 sider uten en eneste lyte.

– Vi jobber fortløpende med elementer som ikke er kommet på plass. Hvis dere ser feil eller mangler på sidene er jeg svært takknemlig for tilbakemeldinger, sier Yvonne Hansen, web ansvarlig ved BI.

– Ellers håper jeg selvfølgelig brukerne våre setter pris på luftige sider, enkel navigering og smakfulle bilder, fortsetter hun.

 

Du kan også se alle nyheter her.