Nerijus Pačėsa er ny rektor i Litauen

20. februar 2008

1. juli tiltrer Nerijus Pačėsa (37) som rektor ved ISM University of Management and Economics. Pačėsa kommer fra stillingen som prorektor.

Nerijus Pačėsa er ansatt som rektor i Litauen.Nerijus Pačėsa ble ansatt på ISM i 2002 som Dean for Master Studies. Han er i dag tilsatt som prorektor, inntil han tiltrer som rektor i juli. Rektorperioden er fire år, med mulighet for forlengelse.

Pačėsa har en MBA i Firm’s Organisation and Management fra 1995 og en PhD i Social Sciences (Management) fra 2000. Han er styremedlem i BMDA (Baltic Management Development Association).

- My career at ISM has been developing for five years already starting from Dean’s of Master of Management program position to Executive Vice President. ISM has changed a lot during these five years taking the right strategic direction and attitude of running education activities. ISM is facing new challenges of going international and seeking EQUIS accreditation. Having two modern campuses in Vilnius and Kaunas I am sure still there is a room for improving quality of programs, process management, efficiency of support activities, and student cantered services. My experience and knowledge running core activities at ISM and taking responsibility in managing all support activities as Executive Vice President can be beneficial to ISM overcoming these challenges and implementing new strategy, sier påtroppende rektor Nerijus Pačėsa.

- Jeg er meget fornøyd med løsningen vi har kommet frem til. Vi beveger oss nå over fra entreprenør- og vekstperioden som Virginijus Kundrotas har ledet på en god måte. Nå skal ISM videreutvikles, og jeg mener Nerijus er riktig person til å lede dette arbeidet. Jeg ønsker ham lykke til, sier Jens Petter Tøndel, styreformann i ISM.

Fakta om ISM University of Management and Economics

  • I 1999 ble ISM University of Management and Economics etablert i Kaunas i Litauen som et samarbeid mellom Handelshøyskolen BI og Innovasjon Norge.
  • ISM har over 1700 studenter på bachelor, master og doktorgradsnivå. I
  • I 2006 fikk ISM University of Management and Economics internasjonal akkreditering av Central and East European Management Development Association (CEEMAN ).
Du kan også se alle nyheter her.